ªHep bahsettiðimiz 1450 civarýndan yine tepki verdi yukarý. 1450 lerin ne kadar güçlü destek olduðunu bir kez daha görmüþ olduk.
ªHep bahsettiðimiz 1450 civarýndan yine tepki verdi yukarý. 1450 lerin ne kadar güçlü destek olduðunu bir kez daha görmüþ olduk.
Koskoca piramitde Firavunun tabutu kadar altýn var, herkes payýna düþeni alacak..
Corona, Exter's Inverse Pyramid and the Coming Gold Spike
https://www.voimagold.com/insight/co...ing-gold-spike
![]()
Bank of America: Covid-19 nedeniyle ekonominin resesyona girdiðini resmen ilan ediyoruz
Tüm ülkeler sýnýrsýz para basmaya baþladý, her gün yeni paketler yeni paralar ve hiç durmayacak gibi, bunun sonucunda fiziksel sýnýrlý varlýklarýn fiyatý uzaya gider.
Sanal altýn ve gümüþ iþi de biter, hesaplarý kapatýrlar. Çünkü altýn ve gümüþ aþýrý artýnca karþýlýðýný veremezler.
Olabildiðince kapalý çarþýda toptancýlardan alýn kenara atýn, üstüne oturun.
Sayýn sadecegrafik, benim bir bankada vadeli mevduatým vardý. Vadesi dolduktan sonra faiz oranlarý düþtüðü için tekrar vadeliye yatýrmak yerine ayný bankadan altýn yatýrým hesabý açýp 95 gram gram altýn aldým. Yani diðer bir ifadeyle sanal altýn aldým.Þimdi altýn fiyatlarý aþýrý yükselirse, ben bankaya gidip, ya da internet bankacýlýðý yoluyla satmak istesem nasýl bir sorunla karþýlarým. Ya da bir çok arkadaþýn bahsettiði sanal altýn sorunu için 95 gram az olduðu için bir sorun teþkil etmez, sizlerin söylemeye çalýþtýðýnýz sýkýntý daha yüksek meblaðlar için mi geçerli olur. Ya da 50 - 100 gram olsa bile sýkýntý yaþanýr mý? Fizki altýný evde saklamasý sýkýntý, kasa kiralarý da az deðil diye bu yolu seçtim. Sizler gibi bende altýnýn deðerlenmesini istiyorum, ama bu sanal altýn iþi kafamý kurcalamaya baþladý. Sade bir þekilde yanýtlarsanýz minnettar olurum. ( Diðer arkadaþlar da isterlerse görüþlerini bildirsinler. Bir nevi fikir alýþ veriþi yapýlmýþ olur )
Fon þirketleri batmaya baþlamýþ. Bunlarýn arkasýndan bankalar gelecek sonrasýnda ülkeler.
https://www.cnbc.com/2020/03/20/clea...e-sources.html
Yer Ýmleri