-
-
Bankalar gram altın alım satım spreadlerinden ne kadar yıllık gelir ediyo ki acaba.. Ciddi bi gelir kaybı... Yıllar önce allahtan fiziki almışız.. Yakında bankada belirli bi seviyede elektronik altını olana refah vergisi koymazlarsa şaşarım
-

Originally Posted by
Sercannn
Bankalar gram altın alım satım spreadlerinden ne kadar yıllık gelir ediyo ki acaba.. Ciddi bi gelir kaybı... Yıllar önce allahtan fiziki almışız.. Yakında bankada belirli bi seviyede elektronik altını olana refah vergisi koymazlarsa şaşarım
Fiziki alis satis farki da hatiri sayilir yuksek degil mi ?
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Tfx 6.5 lira spread koymuş.
Bankada bile 3 TL.
-

Originally Posted by
jmk99
Bankada bile 3 TL.
Tradeplus 3.03 civari
Akbank : 5.75
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
Sercannn
Valla bu işler GLDTR ye yarar,hem fiziki ,hem el konulamaz altınlara sahip , neticede takasbankta saklanan bir fona ait fiziki altınlar sözkonusu nasıl el konacak ki.Alım satımı kolay ,marjlar hem bankalara hem fizikiye göre insaflı.Tek sıkıntı kardan yüzde on stopaj kesilmesi e o kadar da olacak artık.
-

Originally Posted by
jmk99
Bankada bile 3 TL.
Daha kötüsü bu bankadan artık fiziki olarak da çekilmiyor!
-

Originally Posted by
hkm
Valla bu işler GLDTR ye yarar,hem fiziki ,hem el konulamaz altınlara sahip , neticede takasbankta saklanan bir fona ait fiziki altınlar sözkonusu nasıl el konacak ki.Alım satımı kolay ,marjlar hem bankalara hem fizikiye göre insaflı.Tek sıkıntı kardan yüzde on stopaj kesilmesi e o kadar da olacak artık.
Bu fon bildiğim kadarıyla stopajdan muaf
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri