Ons altın 1900 doların üstünde iki gün kapanış yapsın, ondan sonra seyreyle roketin yükselişini.
Ons altın 1900 doların üstünde iki gün kapanış yapsın, ondan sonra seyreyle roketin yükselişini.
2021 de bitcoinden çıkan paranın büyük bir kısmının altına giriş yapacağını düşünüyorum.
Altın pozisyonlarımı bozmadan koruyorum.
(Yazdıklarım kendi görüşlerimdir, Yatırım tavsiyesi değildir.)
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
BIST neden bu kadar yükseliyor arkadaş ? Art arda gelen bu yükselişlerin sebebi ne ? Sebebi sadece COVİD-19 aşısı mı ? Ne oldu da borsa her gecen gün rekorlarına bir yenisini daha ekliyor ? Bu yükselişler abartılı değil mi sizce ?
*Gömü mü bulundu ?
*Yabancı yatırımcılar gelip doğrudan yatırımlar mı yaptı ?
*Ardı ardına gelen fabrikalar mı açıldı ?
*Dış borcun büyük kısmı mı ödendi ?
*Merkez Bankası rezervlerinde ciddi artışlar mı oldu ?
* Birçok ülke ile olan ekonomik ve siyasi ilişkilerimizi mi düzelttik ?
* Ardı ardına gelen yabancı sermaye girişleri mı oldu ?
Helyum balonuna bindi dünya gidiyor biyerlere ya dur bakalım. Sadece borsalar degil herşey yükseliyor, para degersizleşiyor.
LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://youtu.be/YE3reFgSeV4
İzlemenizi tavsiye ederim. Doğruluk payı tartışılır .
Çok önemli bir bölge 447 kırılırsa 403 e kadar şelale hızlanabilir orda çok ciddi alıcıyım.. Ayın 30 unda görülen seviyelerdeyiz.. İkili dip olucak mı izleyelim
Bitcoin çıktı Altının papucu dama atıldı gibi . Bitcoin ' e bu denli talep olduğu sürece , altın üzerinde bu kadar baskı yarattıkları sürece gram altın fiyatları istenilen fiyatlara görmesi zor maalesef !
Sen karşılığı olmayan trilyonlarca dolar para basacaksın ve altın bu fiyatlarda olacak . Ne olduğu belirsiz , hiçbir ekonomik temeli olmayan ,neye göre yükseldiği düştüğü belirsiz digital para birimi gelsin rekorlara imza atsın .
Benim tahminim . Amerika ' da ciddi olaylar da çıksa , olağanüstü hal de ilan edilse bundan en çok nasiplenek olan BİTCOİN gibi görünüyor . Buradaki amaç geçici bile olsa altını ikinci plana atmak , altın fiyatları üzerindeki baskıyı arttırmak !
Kısacası taaaaki BİTCOİN zirveyi görüp daha sonra şelale olana kadar Altın fiyatları üzerindeki baskıyı arttıracakları yönde ...
Bitcoinde tek kuruşum dahi yok ! Birikimlerimin yarısı BES altın fonlarında ve diğer yarısı ise fiziki altında . Sağlıcakla kalınız .
Yer İmleri