Çin gözünü fena karartý dostlar bu iþin sonu hiç iyi deðil.
https://tr.sputniknews.com/asya/2019...-misillemesi-/
1 Haziran'dan itibaren prezervatif, parfüm, þarap, piyano gibi bir dizi Amerikan ürününe karþý gümrük vergilerini yüzde 25'e yükselten Çin, 'güvenilmez' diye nitelediði yabancý þirketleri, gruplarý ve bireyleri 'Çin þirketlerinin çýkarlarýna zarar verdikleri' gerekçesiyle kara listeye alacaðýný da duyurdu.
Link açýlmýyormuþ bir daha verelim.
https://tr.sputniknews.com/asya/2019...-misillemesi-/
https://www.nadirgold.com/nadirgold-...174#urunresim1
bu sitedeki ve sizin paylaþtýðýnýz sitede ki fiyat farký sizce neden kaynaklanmaktadýr.
Rusya Merkez Bankasý Baþkaný Elvira Nabiullina, ülkenin altýn rezervlerinin en kýsa zamanda 500 milyar dolarý geçeceðini bildirdi.
Gazprom'un ilk çeyrekte net kârý yüzde 44 arttý
Rusya Merkez Bankasý Baþkaný Elvira Nabiullina, bugünkü basýn toplantýsýnda, "Biz muhtemelen en kýsa zamanda gerçekten de bu sýnýrý geçeceðiz. Sonra bütçe kurallarý çerçevesinde birikimler yapýlacak. Baþka ek hedefimiz olmayacak" dedi.
Halihazýrda Rusyanýn altýn rezervinin 492.2 milyar dolar olduðu ifade ediliyor. Rusya Merkez Bankasý, Rus ekonomisinin dýþ risklere karþý güvende olmasý için altýn rezervleri için 500 milyar dolarlýk hedef göstermiþti.
Merkez Bankasý, 2018de toplam rezervlerdeki dolarýn payýný yüzde 45.8ten yüzde 22.7ye düþürmüþ, euronun payýný da yüzde 21.7den yüzde 31.7ye artýrmýþtý. Altýnýn payý da 18.1e yükselmiþti.
https://tr.sputniknews.com/ekonomi/2...olara-dayandi/
Yer Ýmleri