Ben 2 yildir topluyorum. Sonucta dunyada kendinden kiymetli olan kac tane nesne var?
Kaydi alimlar icin alis satis komisyonu 1 tl den daha az olan bir yer yada banka bilen varmi?
Sabýr iþi bu altýn iþi sevgili Kutsi. Kaðýt düzeni çökmeden çok agrasif hareketler görmek mümkün deðil.
Buna raðmen altýn uzun ince bir yola girdi gibi. Az gidecek uz gidecek dere tepe düz gidecek.
Bitcoin gidiyor Ýngiliz atý gibi, altýn gidiyor inatçý yaþlý bir katýr gibi. Yoruldu dinlesin biraz.
Þu G-20 bi bitsin, gelecek ayda fed faizleri indirmeye baþlasýn hele bir bakalým.
ABD Baþkaný Trump, "Çin ile ticaret anlaþmasýna varamazsam ek gümrük vergileri getireceðim" dedi.
ABD Baþkaný Donald Trump, Çin Devlet Baþkaný Xi Jinping ile ticaret anlaþmasýna varamazsa, ek gümrük vergileri getireceðini belirtti.
Trump, Fox Business Network ile yaptýðý söyleþide "Eðer iþe yaramazsa, anlaþmaya varamazsak ek gümrük vergileri, çok önemli ek gümrük vergileri getireceðim" dedi.
Ancak Trump iki liderin daha fazla gümrük vergisi getirilmesini önlemek için Japonya'daki G20 zirvesinde anlaþmaya varma olasýlýðýný açýk býraktý.
Öte yandan ABD Hazine Bakaný Steven Mnuchin, ABD ile Çin arasýndaki ticaret anlaþmasýnýn "yaklaþýk yüzde 90 oranýnda" tamamlandýðýný belirtti.
Mnuchin CNBC ile yaptýðý söyleþide, "Anlaþmanýn yaklaþýk yüzde 90'ýný yaptýk ve anlaþmayý tamamlamanýn bir yolu olduðunu düþünüyorum" dedi.
ABD Baþkaný Donald Trump ve Çin Devlet Baþkaný Xi Jinping, 11 aydýr süren ticaret savaþýný yatýþtýrma umuduyla bu hafta Japonya'daki G20 zirvesinde biraraya gelecek.
Onsun iþi bitti iðne barý attý aylýklarda bi müddet dinlenir
ADEL/TTRAK/ÇÝMSA/TOFAÞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRÝSA/ARÇELÝK/EREÐLÝ/TÜPRAÞ/FORD OTOSAN/SODA
Yer Ýmleri