Neden fiziki altýn stokluyoruz.. Sebebi çok basit en kolay likit paraya çevirebileceðimiz en likit varlýðýmýz..
Neden fiziki altýn stokluyoruz.. Sebebi çok basit en kolay likit paraya çevirebileceðimiz en likit varlýðýmýz..
ADEL/TTRAK/ÇÝMSA/TOFAÞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRÝSA/ARÇELÝK/EREÐLÝ/TÜPRAÞ/FORD OTOSAN/SODA
Eyy Altýn dost,
cebine birsürü para koydun niye susuyorsun yahu!
Fed 2008 den 2012 ye kadar 4 trilyon dolar para bastý.. Faizleri 5,25 den 0,25 e çekti. Bu süreçte ons 700 dolardan 1900 e gitti. Bende altýnýn onsunun bu kadar karþýlýksýz(avrupa tarafý da var) dolar, euroya karþý 10000dolar olmasý gerektiðini düþünüyorum ama büyük piyasa yapýcýlarý 1600 ü bile göstermeyecektir
ADEL/TTRAK/ÇÝMSA/TOFAÞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRÝSA/ARÇELÝK/EREÐLÝ/TÜPRAÞ/FORD OTOSAN/SODA
Bugun 274.5 den bir miktar altin bozdum, henuz geri gelmedi bakalim yarinlara artik
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracý adayýnýz iyi birine benziyor olsa da, imza tarihi kontrat tarihinden 15 gün sonrasý olacak þekilde CEZALI TAHLÝYE TAAHHÜTNAMESÝ imzalatýn.
Ýlgili video > https://m.youtube.com/watch?v=fk69vY25PoQ
Eyvallah, gunluk ons arti dolar destekli bu yukselisin duzeltmesi olur diye bekliyorum.
Yer Ýmleri