Senatör Romney, her yetiþkin Amerikalýya koronavirüs salgýný sýrasýnda ayda 1.000 dolar vermeyi teklif etti... helikopter moneyi baþlatacaklar...
Senatör Romney, her yetiþkin Amerikalýya koronavirüs salgýný sýrasýnda ayda 1.000 dolar vermeyi teklif etti... helikopter moneyi baþlatacaklar...
Beyaz saray'dan yeþil iþik yanmýþ https://www.dailymail.co.uk/news/art...American.html?
Herkese merhaba
Þimdi diyorlarki fonlar borsalardaki hisselerden ettikleri zararý azaltmak için hedge olarak ayýrdýklarý altýnlarý satmýþlar o yüzden altýn düþüyormuþ.
Bu büyük fonlar bizim (ky) mantýðýmýzla mý hareket ediyor? hiç mantýklý açýklama deðil.
Bir kaç yýl evvel büyük merkez bankalarý altýn stoklarýný artýrýyordu hatýrladýnýz mý iþte o merkez bankalarý gözü doymaz herifleri beslemek için stokladý altýnlarý ve benim gibi alýnteri ile tasarruf eden adamlara 325 den sattý.
Güvenli limanmýþ
Bu domuzlar ne zaman yok olacak (birde gravatlý takým elbiseli TV-sosyal medya haydutlarý)
Keþke ölmeden görebilsem beþ parasýz kaldýklarý günleri, sefalet içinde yaþasýnlar hatta yatalak olsunlar bakýp sahip çýkanlarý olmasýn ki periþan pislik içinde gebersinler.
10 yýl ekonomik yazýlarý TV leri ývýrý zývýrý okudum, izledim, dinledim her yýl baþka bir dümen. Ýnanýn sadece içimden gelen sesi dinleseydim 3 kat yapardým diþimle týrnaðýmla biriktirdiðimi.
Kusura bakmayýn ama bence küresel haydutlar biz ky leri iyice bitirmek için virüs çýkardý...
Birde neymiþ ortalýk sakinleþince altýn roketlermiþ. Güldürmeyin adamý altýn kriz-kaos sever, ortalýk sakinleþince 250 yi gösterirler.
POT-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kusura bakmayýnda .. emlak piyasasýný bir araþtýrýn 2013'den sonra girenlerin dolar bazýnda kayýplarý ne ölçüde ... borsadan hiç bahsetmiyorum bile sadece bügün hisselerin cogü yüzde 10 kayýp... güvenmediðiniz hiç bir yatýrým aracýna girmeyin ... tv'de olsun bu tarz forum'larda olsun insanlarýn yazdýklarý söylediklerine göre yatýrým yapmayýn ... araþtýrýn getirisini götürüsünü hesaplayýn.. karar verdidiðiniz an sorumluluk size ait baþkasýna yüklemeye çalýþmayýn
Sayýn Kutsi bu yazdýklarýnýzda çok haklýsýnýz, emlak borsa felaket.
dolarý 2015 ten beri alýrým ortalamam 5 TL dir sanýrým ama 6.10 dan sattým ve 325 den altýna girdim kýzgýnlýðým bunadýr.
Birde þu var hayat pahalýlýðý öyle arttý ki hani dolar tutmakta çare deðil borsa ev dolar bazýnda düþük ama pazar market ývýr zývýr hatta ithal kedi mamasý bile euro dolardan fazla artýyor
Yani biz tüketmeyip tasarruf yapmaya çalýþan bordrolular yok edilmeye çalýþýlýyor
Buna da çok kýzýyorum.
POT-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
maalesef þu an hayat çoðu insana cazip seçenekler sunmuyor.
tüketirsen köle olursun.
tasarruf edersen kýsmý özgürlüðün olur.
altýndaki düþüþten bahsetmiþsiniz, borsada bildiðin çöküþ var, vadeli iþlemlere falan hiç girmiyorum zaten.
mevduatcýlar bildiðin aptal yerine konuyor.
ev alan baþýna bela alýyor.
günün sonunda fiziki altýn insanlýk tarihindeki ilk ve sürekli geçerli olan tek paradýr.
herkeste az veya çok bulunmalýdýr.
kaç gün bekleyecek buralarda, dolarý mý bekliyor, satýþlarýn bitmesini mi beklliyor
Yer Ýmleri