Yatýrým tavsiyesi deðildir! Yanýlma ihtimalim her zaman vardýr!
Birde böyle bir beklenti içinde olan yatýrýmcýlar var ... evet rsi yüksek ama ortam cok farklý...fýrsatý kaçýrmýþ olanlar 4 gözle beklerken gerçekleþir mi ?..
David brady :
![]()
En son gramý 86 lira iken aldýðým toplam 428 gram altýn var elimde fiziki.bu yükseliyor tamamda daire fiyatýda hayatta fiyatta yükseliyor .neden satmýyorum onunda bilmiyorum.benle mezara girecek gibi)
Son düzenleme : jah; 24-07-2020 saat: 23:11. Sebep: gramer
Yok be hocam, daire fiyatlarý öldü geberdi valla.
2015'te satsam 3 kilo altýn edecek daire þimdi 1,5 kilo altýn etmiyor.
Hatta emlak-altýn arasýndaki iliþkiyi gösteren þöyle bir video paylaþayým.
https://youtu.be/l-knwwD-PZc?t=280
Son düzenleme : djoz; 24-07-2020 saat: 23:57.
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracý adayýnýz iyi birine benziyor olsa da, imza tarihi kontrat tarihinden 15 gün sonrasý olacak þekilde CEZALI TAHLÝYE TAAHHÜTNAMESÝ imzalatýn.
Ýlgili video > https://m.youtube.com/watch?v=fk69vY25PoQ
uzun zamandan beri 2 050 hedefini çok yazdým ve o hedefe ramak kaldý gerçekleþeceðinden þüphem yok, ancakkk 2 050 hedefinin geçilemeyecegini düþünüyorum hatta oradan ciddi bir düzeltme geleceðini düþünüyorum [ kýrmýzý çizgiye kadar ] ons geri gelsede dolarda yükseliþ beklediðimden gram altýnda sýkýntý çok fazla olmaz, diyeceðim 2 050 hedefinden sonra dolar daha þanslý görünmekte., 2 050 geçildiðinde 3 500 hedefine hýzlý bir þekilde gidilecektir ama bahsettiðim 2 050 nin geçilmesini çok zor görüyorum, geçilemeyecek çünkü borsalardada bir ciddi düþüþ bekliyorum borsalar çakýlýrken bütün madenler düzeltme yapacaktýr tabii þimdi uyuyan dolarda agresifleþecektir bunlar benim düþüncelerim yanlýzca beni baðlar siz masal okur gibi okumakla yetinin yatýrým tavsiyesi deðildir bu arada 2 050 nin tekrar geçilmesi 1 yýl filan sürebilir .tabii dünya konjöktürü farklý geliþmelerede sebeb olabilir ayrý mesele, herþey düþündüðüm gibi olup 2 050 ye gidip oradan ciddi bir düzeltme yaptýktan sonra 3 500 hedefini yakalarsak, ondan sonraki hedeflerimide o zaman açýklarým , allah mahçup etmesin![]()
Yer Ýmleri