Sanal piyasa tamamen 300 LER KOMİTESİ nin kontrolünde. Sanal fiyatları istedikleri yere çıkarıp istedikleri indirebilirler. FED in sahibi olan ailelerle bilek güreşi yapamazsınız. Sanal doların ve sanal ortamın sahibi onlar.
İnsanlar dolar alır satarlar ama 1 $ ın arkasında ne yazar buna dikkat etmezler? FETÖ alt kollardan bir tanesiydi. Neden elemanlarına özellikle 1 $ bankanot verdi kartvizit olarak.
Tek çare maksimum seviyede fiziki metal alıp kenara çekilip maçı kenardan seyretmek ve 300 LER KOMİTESİ nin ABD nin çöküşü sürecini tamamlamalarını beklemek.
Normal bir traderın alıp satarak gerçek enflasyonun üstünde para kazanabilme ihtimali artık %10 un altında. Her durumda kaybediyorsunuz.
Ancak belki fiziki altın (+ platin gümüş) ve tarıma yönelik tarla gerçek enflasyonu yenebilir.
Tarıma yönelik tarla bulursanız mutlaka alın. İleride bunların gıda kıtlık planları başladığında belki işinize yarayabilir.






Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri