Þimdi kchol grafiðine baktým da merak ettim dolarlarý kaçtan almýþtýnýz.
Þimdi kchol grafiðine baktým da merak ettim dolarlarý kaçtan almýþtýnýz.
Sn Hkm
200m alim olmus olsa zaten gumus fiyati grafiklerde dedigim rakam uzerinde kapanis yapmis olurdu bende Gumus almis olurdum
200m alim olmus ama o rakam uzerinde kapanis yapmamis ise o zaman Gumuse karsi negatif bakisim artar
subat ayi icerisinde toplam rakami gosteren bir yer bulamadim . gun gun toplayarak 35m diye vuvarladim 33 olabilir 36 olabilir
Maximum 2 yada 3 hafta icinde zaten kirilimin ne yonde olacagini gorecegiz .
...
Günlük grafikte 26 kasýmda 19.14 ü görmüþ ,son günlerdeki patern aynen orda da olmuþ,ayný patern tekrarlanýrsa yukarý devam eder,ama elbet ben bu grafikte bu seviyede bu zamanda para koymam.Sizin koç holdinge yatýrým yapma nedeniniz ne beklentisi falan mý var.
Gümüþ partisinin ortasýnda tat kaçýrmak istemem ama gümüþe yönelik uçacak kaçacak tahminleri tam anlamýyla altý bomboþ hayal.
Buyrun 2020 yýlýnda yayýnlanmýþ 2019 yýlýna ait ülke bazýnda YILLIK üretim miktarý. Görünen rakamlar MÝLYON ONS:
slv.jpg
Kaynak: https://www.statista.com/statistics/...on-by-country/
Aha bu da milyon ton cinsinden TOPLAM yýllýk arz miktarý. Tedarik yok, gümüþ madencileri kontaðý kapattý denilen 2020 dahil:
slv-2.jpg
Kaynak: https://www.statista.com/statistics/...on-since-2005/
2005'ten bu yana býrak arz þoku yaratacak düþüþü, gümüþ üretimi global olarak artmýþ. Yani kolaylýkla diyebiliriz ki gümüþ üreticileri herhangi bir fiyat þokunda piyasayý gümüþe boðabilecek kapasiteye sahip. JP Morgan ya Ýlluminaticiler böyle istiyor diye deðil, çok daha basit bir gerçekten dolayý: Çünkü Rabbim gümüþü bol yaratmýþ.
gümüþ altýna karþý parasal primini yüzlerce yýl önce bu basit gerçekten dolayý kaybetti. altýn standardýna karþý gümüþ standardýný seçen imparatorluk dönemi çin'i ve 19. yüzyýl almanyasý halkýnýn servetini devalüe ederek gümüþ standardýný terk etti.
gümüþ tarihin ilk shitcoin'idir.
E gümüþte bu kadar sýký sýkýya grafiðe baðlý kalýyorsunuz da koç holdingte niye dikkat etmediniz ayný patern zaten 26 kasýmda olmuþ.))))))Hakikaten neden koç holding aldýnýz özel bir durum var mý.
Yer Ýmleri