Evet haklýsýn..Bu kadar parasal fýþkýrtmanýn olduðu bir ortamda coinler balon paylaþýmýna alet ediliyor ve þimdilik pek ses edilmiyor kendilerine..düþünsenize coinlerin þu anki ederi olan 1,5 trilyon dolardan fazla para borsalara yada altýna gitseydi..hele ki borsalarý düþünemiyorum..![]()
Oysa vergi kaçýrma, kara para vs. her yol coinlerde var..Kontrol edilmek istense hani var ya, IRS nin(Internal Revenue Service) tek hareketi yeter bunlara..
Evet balon, balon üstüne, tamam da, coinlerde devamlý büyüyen bir balon nihayetinde..olur ya ters bir þeyler gider yada IRS dizgileri ele almak zorunda kalýrsa, coinler yere serilir, al baþýna belayý!!öyle ya trilyonluk balonlar bunlar, boru deðil, patlatsan bir türlü, göz ardý etsen iki türlü..hadi göz ardý ettin, ileride deðerleri geldi 3-5 trilyon dolara, patladýðýnda geçmiþ ola..
Bir hafta arayla Lagard ve Yellen coinler hakkýnda açýklama yaptýlar..belli ki kýllanmaya baþladýlar..haklýlar..
Yazdýklarým bilgi amaçlýdýr, asla yatýrmama amaçlý deðildir..![]()
Balon olmayan bir altýn bir de gümüþ kaldý memlekette..![]()
Valla býtcoinlere akan 1.5 trilyon dolar falan yok.Bu mantýksýz,misal 100 evin olduðu bir sitede 5 ev 1 milyondan satýlsýn,o sitenin deðeri 100 milyon demek ki bu siteye 100 milyon lira baðlandý demek deðildir.Bitcoinin fiyatý hafta sonu yüzde 7 düþtü 1.5 trilyonun yüzde 7 si kadar piyasaya para çýkýþý mý oldu.Elbette bitcoin dünyasýna giren paranýn bu rakamlarýn çok çok azý olduðuna ben eminim.Ordaki para hiç bir piyasayý yönlendiremez.
Altýn ,gümüþ ve platin dýþýndaki hiç bir þeye aklým ermez.Ben 1929 buhranýnda bunlarda bekleyeceðim,ta ki borsadaki hedef kaðýtlarýmda hedef deðerlerimi görene kadar))))))))
Yani dow da þu anda ona biçilen deðer kadar para yok,balon bu demek zaten.
Yer Ýmleri