O yüzden sadece yukarýda örneðini verdiðim CPU GPU gibi hata oraný minimal düzeyde olmasý istenen ünitelerde kullanýlýyor. Bu parçalarýn hata yapmasý, okside olmasý gibi bir ihtimal yok bilgisayar dünyasýnda. Altýn fiyatý artarsa elektronik dünyasý bunu kaldýramaz o yüzden düþük tutulmak zorunda. Öyle veya böyle... bakalým nereye kadar.
Pinleri bakýrdan üretilmiþ bir iþlemci ya da ram düþünün bakalým o bilgisayara ne oluyor. 7/24 mavi ekran.![]()
Konu ile alakasiz oldugu ama djoz'un yazdigi ile baglantisi oldugu icin djoza sormak istiyorum. Elimde iki tane eski bilgisayar var. satabilecegim yer var mi ankara'da?
Sn patrick bir yazýda okuduðum kadarý ile,bu cihazlarda kullanýlan altýn ve gümüþ miktarý çok düþük miktarlarda olduðu için altýn veya gümüþ fiyatlarý üç dört katýna gitse bile cihazlarda çok fazla maliyet artýþý doðurmayacaðý yazýlýyordu.Konunun ayrýntýsýna vakýf deðilim,ama elektrikli arabalarda kullanýlan gümüþ miktarýna bakýyorum,gümüþ fiyatlarý katlasa bile totalde fiyatda çok absurd oynamalara neden olmaz diye düþünüyorum.
Kesinlikle
Ýnsanlar ellerine kaðýtlar (ve þimdi de dijital kodlar) tutuþturularak, elle tutulur gerçek varlýklardan uzaklaþtýrýldý.
Vitamini ilaçlardan alan birinin, elmaya armuta portakala yabancýlaþmasý gibi.
Meyve alanlarý görmek, meyve almayanlara tuhaf geliyor bu yüzden.![]()
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracý adayýnýz iyi birine benziyor olsa da, imza tarihi kontrat tarihinden 15 gün sonrasý olacak þekilde CEZALI TAHLÝYE TAAHHÜTNAMESÝ imzalatýn.
Ýlgili video > https://m.youtube.com/watch?v=fk69vY25PoQ
Doðru gözlem. Ýnsanlar çocuðuna balýk alýp yedirmiyor ama en pahalý balýk yaðý þurubuna 200 lira para veriyor. O paraya kaç kilo balýk alýnýr. Neyse biz önlemimizi alalým, sigortamýzý yapalým da... bu kadar sinek b*k yiyorsa yanýlýyor olamazlar diyip biz de sýraya girecek deðiliz.
Doðru olabilir ama þu mikroçip kýtlýðý ile fiyatlarý uçan Texas inst, Taiwan semiconductor falan görünce mikroçipin kýtlýðý olabiliyorsa altýnýn da olur diye düþünüyorum.
Valla türev türevdir,asla aslýnýn yerini tutmaz.
En komiði ve aklýmýzla dalga geçeni de bitcoin digital altýndýr martavalý.Adamlar resmen sosyal deney yaptýlar baya baya da etkili oldular.Altýn nire bitcoin nire.Ayný cümlede bile kullanýlmamalý ya neyse.
Yer Ýmleri