Ne bileyim bitcoinin böyle olacaðýný ,bilsem koyardým 10 bin dolar ,açaydým kollarýmý,duraydým önünde di mi))))))
Ne bileyim bitcoinin böyle olacaðýný ,bilsem koyardým 10 bin dolar ,açaydým kollarýmý,duraydým önünde di mi))))))
mantýðýný anlamakta zorlanýlýyor bence te neden bu.
yani btc kaç adet var atýyorum 1 milyon adet. bunu metal bir paraya dönüþtürüp sana yollasalar ozaman emtiamý olacak. al sna elle tutulur gözle görülür bir mal.
asýl ozaman yapýsýndan ve sistemden çýkmýþ olur zaten.
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
ÇiftlikBank 500 makina almýþ, sýnýrlý sayýda "ÇiftlikBank Coin" çýkarmasýný bekliyorum.Sýnýrlý olduðu için tehlike olmadýðýný düþünüyorum. Lostracýdan tüyo gelmediði sürece tehlike yoktur..!
Aynen, arz sýnýrlýysa deðerli olmalý. Ben de bir tane AmericanSayko coin çýkarcam ama arzý 666 ile limitleyeceðim. 1 tanesini 1 milyon dolardan koyarým satýþa marketcap oldu sana 666 milyon dolar. Hoop 1 günde multi milyoner oldum.
Arkamda da kaya gibi Amerikan yasalarý var. AmericanSaykoCoin is defined as a commodity under the Federal US law.
Konuþmak, tartýþmak iyidir. Bana göre gerçekler þunlar :
1. Ömür ortalama 70-80 yýl arasýnda deðiþir, bunu güzel (kaliteli, mutlu, refah seviyesi yüksek) yaþamak gerekir. Sefil bir hayat sürüp, tonla arsayý, parayý, coini, altýný geline, damada, torunlara býrakmak akýl karý deðildir.
2. Yaþamak için paraya ve yatýrýma ihtiyacýmýz vardýr. Buradaki amaç Madde 1 içindir. Ýster altýn al, ister arsa, ister coin. Döngüyü optimize eden (faiz düþtü dolara geç, dolar düþtü altýna geç, coini sat arsa al, vs ) en baþarýlýdýr. Yani tek doðru yoktur.
3. Deðiþmeyen tek þey deðiþimdir (küçücük ekrandan gazete mi okunur? alacaksýn eline fiziki gazeteyi evire çevire okuyacaksýn desek te, yeni nesilin elinden cep telefonu düþmez, hatta öyleki bu neslin boyunlarýndaki fiziksel deðiþim kanýtlandý). Deðiþime direnen kaybeder. Coin dünyasý big resetin ayak sesi olabilir. Þu anda müthiþ bir ivmeyle devam ediyor.
4. Görelim Mevla neyler, neylerse güzel eyler.
Yeter ki hýyarýný ortaya çýkar, ahali biz de tuzlayalým deyü birbirini eziyor.!"1'e 100 yapan ilk yerli COÝN'in CEO'su: KRÝPTO PARADA NASIL KAZANILIR? | MURAT MURATOÐLU"
Yer Ýmleri