Gerçek bilgili cerrahlar çözümü net olarak anlatıyor ama nedense sesleri fazla duyulmuyor. Covid in tek çözümü güneşlenme, probiyotik ve prebiyotik. Aşı olanlar iki gün sonra tekrar Covid den ölmeye başlayınca tekrar aşı mı yapacağız bu insanlara? Çin insanlara prebiyotik ve probiyotik katkılar vererek Covidi en rahat atlatan ülke oldu.

Yap bakalım koyun etinin kilosunu 10 TL, yap bakalım organik yumurtayı 50 kuruş, yap bakalım keçi ev yoğurdunun kilosunu 3 TL, yap bakalım zeytinin kilosunu 5 TL. Halkın gücü bunları alıp yemeye yetsin, bak bakalım ne Covid kalır ne başka bir şey!

İşin gücü yok maske mesafe aşı. Ulan benim bağışıklık sistemim zayıflamış, aşının kralı gelse bende yine işe yaramaz. Sen önce benim bağışıklık sisemimi güçlendir sonra ilaç veriyorsan ver, aşı yapıyorsan yap. Bağışıklık sistemini güçlendirmeden yapılan her tedavi çöp niteliğindedir.

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
Valla aşılara gözü kapalı güvenemiyorum. Hem Johnson and Johnson hem de Astra Zeneca'nın aşıları yasaklandı kanda pıhtı yaptıkları için. Biontech görünürde birşey yapmıyor ama açıkçası ona da pek güvenmiyorum çünkü kullandıkları teknoloji çok yeni.

Aşı olmak yerine geliştirilecek bir antiviral ilacı bekleme taraftarıyım ben. Aşı olayında burnuma pek temiz kokular gelmiyor. Hastalığın erken evresinde işe yarayacak bir tablet milyar dolarlık aşı pazarını çöpe çevirir.