Sezeryanda genelde 3 doðumda tüpleri baðlarýz,ama zaruret yoktur dördüncü beþinci sezeryanýný yaptýðým çok hasta vardýr.Sezeryan doðum ameliyat kabul ediliyor cümlenizi anlamadým,elbette sezeryan bir ameliyattýr.
Sezeryanda genelde 3 doðumda tüpleri baðlarýz,ama zaruret yoktur dördüncü beþinci sezeryanýný yaptýðým çok hasta vardýr.Sezeryan doðum ameliyat kabul ediliyor cümlenizi anlamadým,elbette sezeryan bir ameliyattýr.
Bu kurumlarýn tahminleri yýllardýr genelde tutmaz. Bilerek terse getiriyorlar diyenlerde var, bence ciddiye almamak lazým. Altýnla dolar kýsmen ters orantýlý ama hepsinin kendine göre bir trendi var sonuçta.
Mesela 2000/2008 arasý dolar euroya karþý 2 kat zayýflamýþ ama ons dolara karþý 2 kat degil 8 kat yükselmiþ. Yani direk bir dogru orantý yada ters orantý kurulamaz, duruma göre þartlara göre birçok degiþkenleri var. Zaten öyle olmasa ons sürekli yerinde sayardý. Dolar yükseliþi gr a her türlü destek oluyor, yeterki ons yükseliþ trendinde olsun, gerisi önemsiz bence.
LG-M400 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Durum aynen bu, tarihin akýþý böyledir.. ABD ortama en iyi ben uyuyorum deyip Darwin yasasýný uygularken "Evrensel ahlak" yok! Ama ayný yasaya uyan Türkiye'ye "Evrensel ahlak"a uymadýn diyor.. ABD bunu diyebilir, o kendi derdidir de bizde PKK'ya oy veren liboþ ve Komünist Türklerin de "Evrensel ahlak" deyip tarihin akýþýný inkar etmeleri Ermeni/Kürt/Rum soykýrýmý iddialarýný savunup ABD'ye hak vermeleri asýl ahlaksýzlýk..
Tarým da neden GDO lu ürün yediðimizi, neden ilaç kullanýmýnda dünya birincisi olduðumuzu, sezaryen doðumda neden dünya birincisi olduðumuzu, neden yerli aþýyý hala üretemediðimizi vs vs benzeri tarým ve saðlýk konularýndaki çeþitli zaafiyetlerimizi hainlikleri anlamaya baþlamak isteyenler için 2 tane detaylý makale paylaþýyorum. Ýsteyen okusun, isteyen okumasýn. Bizim zekatýmýz bilgiyi paylaþmak. Gerisi alýcýnýn kýsmetidir.
HAYIRSEVERLÝÐÝN ÖTESÝ: TÜRKÝYE DE NÜFUS VE TARIM POLÝTÝKALARINDA ROCKEFELLER ETKÝSÝ *
https://dergipark.org.tr/tr/download...le-file/764770
TÜRKÝYEDE SAÐLIK SÝSTEMÝ VE ROCKEFELLER VAKFI
https://www.hasankocabas.com.tr/icer...ler_vakfi.html
Yurdum maliyesi matrah artýrýrsan seni baðýþlayacaðým dedi sen de inandýn mý? Aklýný alýrým senin, aklýný.!...Kanun ile matrah ve vergi artýrýmýnda bulunanlar, hiçbir surette vergi incelemesine alýnmayacaktýr dedikten sonra; "Vergi Usul Kanunu'nun 367. maddesi çerçevesinde inceleme yapabilirim" demenin 3 yýllýk uygulama sonuçlarý maalesef felaket oldu. Bu inceleme yetkisi, vergi müfettiþlerinin elinde mükelleflere karþý bir sopa olarak kullanýldý Mükelleflerin idareye olan güveni sarsýldý ve çok sübjektif deðerlendirmeler yapýldý. Hatta 7143 sayýlý Kanun'un matrah artýrým hükümlerinden faydalanmanýn sahte faturayý bilerek kullanmanýn karinesi olarak deðerlendirildiði vergi inceleme raporlarý yazýldý. Binlerce mükellef, haklarýnda suç duyurusunda bulunularak asliye ceza mahkemelerine sevk edildi. Maliye'nin kasasýna tek kuruþ girmeyeceði halde, vergi inceleme elemanlarý çoðunlukla bu incelemelerde görevlendirildi. https://www.sozcu.com.tr/2021/yazarl...riler-6456526/
Yer Ýmleri