Altýn zirvesinde burayý da geçerse ver elini 3000
Altýn zirvesinde burayý da geçerse ver elini 3000
Ah Ah üstad Kastýrþef nerelerdesin. Güzel bilgiler paylaþýrdýn. Emeðin kýymetli idi bazýlarý anlamadý. Burayý okuyorsan sana selamlar.
Ons altýn 2836.
Ons Altýn 2864 liradan iþlem görüyor bu nedir ya hergün 100 lira koyuyor neredeyse
kaynak:https://www.serbestpiyasa.net/emtia-fiyatlari/ons/
iþten güçten vakit kalmýyor. yazdýklarýmýn arkasýndayým. Aleyküm Selam.
ne demiþtik? 2024 te 35$ olacak. Gördü mü? Evet.
2025 te Gümüþ 50$ olacak? Görünce gelir tekrar yazarým buraya.
bundan sonra Altýn almayýn artýk. Gümüþ alýn. Gümüþün gideceði çok yol var. Trump her yere savaþ açtý. Silah üreritiyor, AI üretiyor, Veri Merkezi diyor, Çip diyor, Fabrika diyor.
Yani iþin özü TRUMP gidin Gümüþ alýn diyor. Bunlarýn hepsi Gümüþ ile yapýlabilecek yatýrýmlar. Gümüþünüz bol olsun.
Mesajýma cevap falan yazmayýn. Bunun üstüne bir sonraki mesajýmý Gümüþ 50$ olunca atacaðým. O zamana kadar elveda. Selametle kalýn.
![]()
bu grafiði paylaþalý yaklaþýk 1.5 yýl olmuþ altýn ons o zaman yine yaklaþýk 1 850 civarýndaymýþ ve grafik dediðim gibi çalýþmýþ ve þu an 2 900 civarlarýndadýr, tabii ben bu hareketlerin daha hýzlý olabileceðini düþünüyordum.[ belkide öyle istiyordum] neyse fazla mahçup etmedi diyebilirim , esas mesele daha u zun vadede ne olur, bence 2030 yýllarý hedeflenirse kýsaca 5-6 yýl sabredilirse benim hedefim 8 500-- 9 000 aralýðý biryerlerdir herkeze bol kazançlar
Teþekkürler Sn.kastirsef, Sn bigmaster. Selametle...
Yer Ýmleri