Faiz indirimi zorlasti artik bakalim ne olcek
Faiz indirimi zorlasti artik bakalim ne olcek
Stopajsýz Vergisiz olarak fiziki Altýna ve Gümüþe birlikte yatýrým yapmanýn en kolay yolu Bireysel Emeklilik BES fonlarýdýr. Herhangi bir farklý kurumdan bile bunlarý alabilirsiniz. BES portföyünüzde mutlaka bunlara yer verin. Eðer karar veremiyorsanýz, 5 inden aþure yapýn.
1) Anadolu Hayat -> %90 Gümüþ içerir. + %10 Faiz Repo -> GMF
2) Garanti -> %90 Gümüþ içerir. + %10 Faiz Repo -> GGJ
3) Katýlým Emeklilik -> %45 Gümüþ içerir. + %45 Altýn + %10 Katýlým Kira sertifikasý -> KJM
4) Türkiye Sigorta -> %15 Gümüþ içerir. + %75 Altýn + %10 Katýlým Kira sertifikasý -> VGD
5) AGESA -> %45 Gümüþ içerir. + %45 Altýn + %10 Faiz Repo -> KML
Roketledi yine emtialar
size çok erkenden neler olacaðýný söyledim. inanmadýnýz. dalga geçtiniz. 2 senedir dilimde tüy bitti. bir teþekkür eden yok. o kadar yazdýk sizi çok erken uyandýrmak için. bir dua eden yok. bana ne faydasý vardý burada yazmanýn. size faydasý olsun diye tüm bilgileri bedava açýkça yazdým okuyun anlayýn diye.
US added just 22,000 jobs in August, continuing slowdown amid Trump tariffs
https://www.theguardian.com/business...august-tariffs
Yazan çizen yok. Ben tahminimi ifade edeyim. Fed sonrasý 3550 civarý bir düzeltme bekliyorum sonra yine altýnýn yolunun açýk olmasýný bekliyorum. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Gümüþte düzeltme olursa muhakkak her portföyde bulunmasý faydalý olacak bir ürün. 15kg külçe Gümüþ tek parça. Nadir Gold. Fiziki saklama ve güvenlik sorunu olmayanlar için.
https://www.nadirgold.com/nadirgold-...-9-gumus-kulce
Eðer güvenlik ve saklama sorununuz varsa, en iyisi her zaman Gümüþ BES fonlarýdýr yukarýda yazdýðým, yani GMF VGD KJM KML GGJ KGC emeklilik fonlarý stopajsýz vergisiz. Þu anda 6 adet farklý BES fonu var Gümüþ yatýrýmý yapabileceðiniz. Her düzeltme ek alým fýrsatýdýr.
Amariga batýýýýýýyeeeeeeaaaaahhhhhh. :-) ��
Altýn ucuz mu? Belejjjj.
Gümüþ ucuz mu? Belejjj ^ 2 (beleþin de beleþi)
Pahalý olan ne? Hem de ultra pahalý olan. Amerikan borsasý ultra pahalý. Altýn ve Gümüþ aðýr aðýr intikam almaya devam ediyorlar, Amerikan ekonomisi çökerken. Dolarýn deðeri pul oldu emtialar karþýsýnda. Daha yolun baþýndayýz. Her düzeltme Gümüþte ve Altýnda ek alým fýrsatýdýr.
Yahudi bankerler maddi varlýklarýný an be an batýdan (Amerika, Avrupa Birliði, Ýngiltere den) doðuya (yani Çin Hindistan Singapur ve uzak doðuya) taþýyorlar. Taþýma bittiði zaman bir günde bir olayý bahane Amerikan borsasýný kalýcý olarak düzelmeyecek þekilde çökertecekler ve iç savaþ çýkarýp Amerikayý küçük baðýmsýz ülkeciklere bölecekler. Bunu not edin. Ölmez de yaþarsak bu yazdýðýmý hatýrlarsýnýz. Dalga geçmeyin. Sadece izleyin ve analiz edin. Bir bildiðimiz var ki bunlarý yazýyoruz. Heyecan olsun diye yazmýyoruz.
![]()
Yer Ýmleri