Elinize saglik insallah ongoruleriniz gerceklesir guzel bir getiri olur![]()
yazdýklarým tamamen kiþisel yorumlarým olup hiçbir þekilde yatýrým tavsiyesi deðildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileðiyle...
everything bubble except gold/silver.
bir youtube videosunda gördüm gerçekten çok doðru
Ahmet
@AhmetBeyefendi
·
8 Oca
Süper bir serbest piyasa piyesi izliyoruz. 10 yýllýklar %1.1i test ederken, BTC 41800ü, SPX 3811i görebiliyor. Piyesin adý, "Nereye gidersen git, metallere gitme". Hatta TLye, BISTe (BIST100 1539.58) bile gidebilirsin.. (Yazdýðým üç rakam da ATH)
bende hiç huyum olmadýðý halde iki tane BES hesabýmdan birini komple borsaya döndüm , en azýndan aklýmda kalmasýn.
maalesef nakit olarak kullanabileceðim kaynak malum enflasyon sebebi ile pek olamayacak bir süre...
Emtialar ralli oncesi son silkelemesini yapiyordur belki deSM-G965F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sn. Egeli;
çok zorlu bir soru cevap vermek beni aþar ama çok basit düþündüðümde para sistemi deðiþecekse altýn bir þekilde bu konuda çýpa görevi görecektir.
biz þimdilik devam een partiden nemalanmaya çalýþýyor ve bazý konularda neden diye sorup kitleden ayrý düþünmeye çalýþýyoruz.
Yeni baþlýk hayýrlý olsun.
Geçmiþ baþlýklar altýnda yazýlan tecrübe ve birikim kokan yazýlar çok deðer kattý bizlere.
Öncelikle Cauti Hocamýz olmak üzere katký sunan tüm deðerli arkadaþlara teþekkür ederim.
Çok uzun zamandýr bu baþlýk atýnda hisse deðerlendirmelerinin yapýlmamasýnýn bir eksiklik
olduðunu düþünüyorum.
Syg.
https://www.akyatirim.com.tr/raporla...ar.aspx?type=2
https://www.halkyatirim.com.tr/arast...ket-analizleri
akbank ve halkbankasýnýn raporlarý güzele benziyor araþtýrma yaparken yardýmcý olabilir ... birkaç þirketin raporlarýna daha baktým ama çok suya sabuna dokunmuyorlar gibi geldi... (atýyorum) ereðli tofaþ garan tcell ben de yazar geçerim nolcak :D
saðlýklý mutlu haftalar dilerim saygýlar
yazdýklarým tamamen kiþisel yorumlarým olup hiçbir þekilde yatýrým tavsiyesi deðildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileðiyle...
Yer Ýmleri