Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Beyaz yaka napýyor, evden ya da hibrit çalýþmanýn keyfini çýkarýyor musunuz? EYT li arkadaþlarým da hem emekli, hem de çalýþmaya devam ediyor. Ama baþý dik, baskýya itiraz ediyor. Fazla zorlamaya gelemem, emekli maaþýmla idare ederim diyor.
Yenileri bilemem, ama yaþý 45 ve üzerinde olan beyaz yaka balyýllarýný yaþýyor, keyfini sürün![]()
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
45 yaþ altý by olarak 3 yýl önce yatýrým yapmaya karar verdiðimde bu baþlýkla tanýþtým ve geriye dönük tüm yazýlarý okumuþtum. Pandemi hibrid çalýþmaya sebep olsa da bu uygulama maalesef tüm þirketlerde bütün by'leri kapsamýyor, bir kýsým evinden çalýþýrken bir kýsým sabah erkenden yollara düþmeye devam ediyor. Sözde kurumsal dediðimiz þirketlerde bile maaþ, terfi, atamalardaki haksýzlýklar tam gaz devam ederken biz bylerin finansal olarak elimizi güçlendirmekten baþka þansý yok. Þartlar daha da zorlaþsa da kararlý adýmlarla tasarruf ve yatýrýma devam etmeye çalýþan bir by'den selamlar.
CPH2205 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Son düzenleme : debo; 27-07-2023 saat: 19:53.
Bu baþlýðýn canlanmasý çok iyi olur. Ben de neredeyse geriye dönük tüm yazýlarý okumuþtum. Herkes için hazine deðerinde bilgiler var.
"Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir."
Yer Ýmleri