cauti abi senin sabitlenmiş tweetin olmasi aylar sürmedi![]()
![]()
cauti abi senin sabitlenmiş tweetin olmasi aylar sürmedi![]()
![]()
maalesef..şimdi önce kumarbazlar kazandıklarını kumar masasında bir bıraksınlar.sonra kalan sağlarla yola devam ederiz.
eğer ons mart sonuna kadar güzel sinyaller vermezse, BES deki %100 gram pozisyonumu, %50 ye indirebilriim...eğer bistde ciddi bir gevşeme olursa hisse portföyünü de arttırma yoluna gidebilirim.
ama önce 1-2 hafta toz dumanın dağılmasını beklemek gerekebilir...kredili çok pozisyon var, ciddi bir düşüş görmemiş çok yeni yatırımcı var...aracı kurumlar, teminat sorunu yaşayan müşterilerde mecburi satışlarla kredili pozisyonları zorla kapattıracaklardır.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Bes te gram var, ons altın(usd bazlı) yok...gram pozisyonumu azaltırsam, likit fona geçerim...tamamen kapattığımda bes hesabımı da kaparım muhtemelen..hem fon çeşitliliği az, hem de iyi yönetilen hisse fonu pek yok.
kendim, kendi fonumu daha aktif yönetmeye başlarım böylece..şu an portföyün %70 kadarı gramda, %30 u aktif yönetiyorum sayılır...bes ten çıkarsam %100 ü aktif yönetmiş olurum.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Geçen şant manukyanı dinlemiştim. Gümüşün endüstriyel kullanımıda olması nedeniyle hazırda emtiaya talep varken bes’e bakayım dedim. Tabiki gümüş fonu yoktu. Hadi dedim belki emtia fonu vardır oda yoktu.
Yapacak bir şey yok.
Bireysel emeklilikte tek motivasyonum var. Emekli maaşı, Allah ömür verirse TL alacağız bari bes döviz cinsinden yatırım araçlarında olsun en azında TL değerli olursa maaştan, TL değersiz olursa dövizden kurtarırız.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Yer İmleri