Artan
Azalan
��lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) D���k / Y�ksek
0,00 0% 0,00₺ 0,00 / 0,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 73/207 ÝlkÝlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon
Arama sonucu : 1653 madde; 577 - 584 arasý.

Konu: GOZDE - Gözde Giriþim Sermayesi Yat. Ort. A.Þ.

1. 2014 te ingiliz þirketi 3 mýlyar dolara aldý bu aliþ holdýng ýn bankalara toplam borcun yarýsý o zaman TL karsýlýgý 6 mýlyar bugun TL karþýlýðý 26 mýlyar bu borc temettu hýsse satýsý veya þirket satiþýyla bitmez toplam bankalara borc 56 mýlyar dolarýn 1 tl artmasý holdýng ýn 8 senelýk temettu geliri gýder
    Ytd.
    Ytd

2.  Alýntý Originally Posted by Efe kuzey Yazýyý Oku
    2014 te ingiliz þirketi 3 mýlyar dolara aldý bu aliþ holdýng ýn bankalara toplam borcun yarýsý o zaman TL karsýlýgý 6 mýlyar bugun TL karþýlýðý 26 mýlyar bu borc temettu hýsse satýsý veya þirket satiþýyla bitmez toplam bankalara borc 56 mýlyar dolarýn 1 tl artmasý holdýng ýn 8 senelýk temettu geliri gýder
    Ytd.
    Ytd
    tam öyle deðil
    140 milyon sterlin 2020 favök üretmiþ 500 milyon sterlinde borcu olduðunu kabul edelim
    14 fd/facök 14*140-500=1.5 milyar sterlin ederi var
    aldýklarý kredi dolarmý sterlinmi bilmiyorum
    ozaman 3 milyar dolar civarýndaydý
    1.5*1.37:2 milyar dolar yapýyor
    1 milyar dolar gibi zarar olabilir (aldýðýnda parite 1.50 civarýndaydý)zamanýnda united biskuvits bir kaç bölümüde satýlmýþtý
    kötü yatýrým ama bir deðer var sonuçta

3. Ben sadece ingiliz þirketi verdim en buyuk ve en kötü yatýrým olarak görülen bu þirket beklentilerin altýnda satiþlarý oldu büskivi devri biterken saglýklý beslenme dönemi var diye Avrupa da býlýnclenme var diye haberler vardý. Yýllarca satiþta olan þirketi talip yoktu ve ingiliz ler hesap kitap bilmeyen muro ya kitlediler þirketi satiþlarý iyi olsa ve gelecek te deger katacak bir þirket olsa muro ya kalýrmýydý diye bir ekonomi yazarý gazetede yazmýstý
    Yapýlandýrma da 4.5 mýlyar dolar vardý yapýlandýrmaya sokulmayan borc 2 mýlyar dolar
    Ytd

4.  Alýntý Originally Posted by Efe kuzey Yazýyý Oku
    Ben sadece ingiliz þirketi verdim en buyuk ve en kötü yatýrým olarak görülen bu þirket beklentilerin altýnda satiþlarý oldu büskivi devri biterken saglýklý beslenme dönemi var diye Avrupa da býlýnclenme var diye haberler vardý. Yýllarca satiþta olan þirketi talip yoktu ve ingiliz ler hesap kitap bilmeyen muro ya kitlediler þirketi satiþlarý iyi olsa ve gelecek te deger katacak bir þirket olsa muro ya kalýrmýydý diye bir ekonomi yazarý gazetede yazmýstý
    Yapýlandýrma da 4.5 mýlyar dolar vardý yapýlandýrmaya sokulmayan borc 2 mýlyar dolar
    Ytd
    holdinge toplam bakmak gerekir
    koç tüpraþtan ne kar yaptý ? 4.2 milyar dolar+kdv yani 5 milyar dolara aldý
    üstüne migros demir dökümü döktaþ sattý
    tüpraþtan ne temettü aldý piyasa deðeri ne ?
    koç tüpraþtaki zararý migros vs katarsak abartmadan söylüyorum 10 milyar dolarýn üzerinde
    sadece godivanýn japonya 4 ülesi 1.2 milyar dolara satýldý þuan satsýn su içinde 5-7 milyar dolara verir tüm borcunuda kapatýr
    united biskuvits hindistanda büyüyor avrupa tarafý söylediðiniz gibi kötü ama hindistanda büyüyor
    sabit bakmamaklazým havuz olarak bakýldýðýnda yýldýz yurt dýþýnda baþarýlý

5.  Alýntý Originally Posted by Efe kuzey Yazýyý Oku
    2014 te ingiliz þirketi 3 mýlyar dolara aldý bu aliþ holdýng ýn bankalara toplam borcun yarýsý o zaman TL karsýlýgý 6 mýlyar bugun TL karþýlýðý 26 mýlyar bu borc temettu hýsse satýsý veya þirket satiþýyla bitmez toplam bankalara borc 56 mýlyar dolarýn 1 tl artmasý holdýng ýn 8 senelýk temettu geliri gýder
    Ytd.
    Ytd
    Eðer dedikleriniz doðru ise,bu ülker grubuna yatýrým yapýlmaz.Sizin yapmanýzda çok büyük hata olmuþ diyebilirim .
    Sizin yazýlarý okuyan yatýrýmcýlar bu hisselerde durmaz ,duramaz.Hatta sizinde hemen satýp çýkmanýz gerekir.Bu söylediklerinize inanýyorsanýz.Mantýk bunu gerektirir.

Çünkü bu borçlar eðer bir planlarý yoksa ki size göre öyle görünüyor, öyle penta,polinas falan satmakla ödenecek borçlar deðil.

Þunuda özellikle belirtmek istiyorum ki; elinizde muhtemelen bu hisseler var,belkide büyük miktarlarda vardýr, dikkatli olmalýsýnýz.

Dün konuþtuklarýnýz bugün belkide tahtanýn etkin oyuncularý tarafýndan kullanýldý,inþallah yanýlýrým ama bu gün yazdýklarýnýzda büyük bir ihtimalle yarýn veya önümüzdeki günlerde kullanýlacaktýr.

Burda yazýlanlarý önemsiz saymayýn, herkes tarafýndan bunlar hemen deðerlendirilir, iþlerine geldiði gibi .

Bundan hiç þüpheniz olmasýn.

6.  Alýntý Originally Posted by yarasa Yazýyý Oku
    Eðer dedikleriniz doðru ise,bu ülker grubuna yatýrým yapýlmaz.Sizin yapmanýzda çok büyük hata olmuþ diyebilirim .
    Sizin yazýlarý okuyan yatýrýmcýlar bu hisselerde durmaz ,duramaz.Hatta sizinde hemen satýp çýkmanýz gerekir.Bu söylediklerinize inanýyorsanýz.Mantýk bunu gerektirir.

Çünkü bu borçlar eðer bir planlarý yoksa ki size göre öyle görünüyor, öyle penta,polinas falan satmakla ödenecek borçlar deðil.

Þunuda özellikle belirtmek istiyorum ki; elinizde muhtemelen bu hisseler var,belkide büyük miktarlarda vardýr, dikkatli olmalýsýnýz.

Dün konuþtuklarýnýz bugün belkide tahtanýn etkin oyuncularý tarafýndan kullanýldý,inþallah yanýlýrým ama bu gün yazdýklarýnýzda büyük bir ihtimalle yarýn veya önümüzdeki günlerde kullanýlacaktýr.

Burda yazýlanlarý önemsiz saymayýn, herkes tarafýndan bunlar hemen deðerlendirilir, iþlerine geldiði gibi .

Bundan hiç þüpheniz olmasýn.
    Takilmayin fazla arkadasa, muhtemelen satti bugun kendi kendini hakli cikarmaya ugras veriyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tarýk hocam bilge yatýrýmcýsýn tþk.

8. Ben tek lot satmadým yazdýklarým da muro nun acýklamalarý
    Yapýlandýrma da tüm fabrikalarý satýnca bana 15 mýlyar kalýr dedi
    Suana kadar yapýlamdýrýlan borc un sadece faizi ödendi ana para hala duruyor suan bile 36 mýlyar borc var. Yapýlandýrma harici 2 m dolar ýn ne kadarý odendý orasý da mechul
    Yapýlandýrma ya giderken bankalarý Cagrý yaptýðýnda borc ödemede zorluk cekýyoruz demedimi borclarý sadece öteleme yaptý zaman kazandý
    Yapýlandýrma gerekliydi her yýl odeme yapýyorsun borc artýyor iþ cýkmaza girdi
    Ben holdýng þirket satacak diye aldým hangisini satar orasý onlara kalmýs holdýng e temettü mü verir yoksa ülker gibi kredi mi verir orasý muro bilir yada önem gýda gýbi gozdeye þirket mi satar bekleyip göreceðiz
    Ytd.

Sayfa 73/207 ÝlkÝlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •