Alıntı Originally Posted by The King Yazıyı Oku
Sizinle ayrıştığımız nokta şu sn tarık1234, 2019 yılındaki borcun aynen usd olarak bugüne kadar kaldığını düşünüyorsunuz...size göre durum şu mudur izah ederseniz sevinirim ... Türkiye'de usd'ın 6 dan 15 e gittiği dönemde 85 milyon insan usd alırken gözde ve polinas'ta şirketi yönetenler, genel müdürleri, yardımcıları, finans bölümünde çalışan arkadaşlar hepsi oturdu, eline çekirdek alıp doların yükselişini izledi, hiç bir şekilde o usd kredileri TL'ye dönmedi veya riski hedge etmek için bişey yapmadı...

Ben şahsen bilmiyorum ordaki borcun ne kadarı döviz cinsindeni şirketten yeterli cevap alamadım konuyla ilgili ancak iyimser olmayı seçiyorum, burda çalışan adamlar dünyanın en mal adamları değilse veya kendi şirketlerine bir düşmanlıkları yoksa borcun tamamını olmasa da bir kısmını TL'ye dönmüşlerdir... bunu da önümüzdeki dönemde göreceğiz...
saygılar
grup tüm kredilerini yapılandırdı tek krediye çevirdi bankalar muhatap olarak sadece yıldız holdingten alacaklı yıldız holdingte şirketlerden
tl dönme vs hakkı yok dolar borca sabitlendi
ben net borcu bilmiyorum en son 2019 verisi var propak parası ne oldu euromu kaldı dolara mı çevirdi tl döndü kredinin bir kısmını kapattmı ne yaptı veri yok
polinasın geliride döviz gideride döviz almasına gerek yok zaten
hammadde petrol türevi dolarla alıyorsun
satışında dolar