-
Destek attık dayu 5 10 bin lot aklıma geldikçe atıyorum. O da aldıkça kızıyor mu ne yapıyor ") kızma dayu akraba oldun bizimle artık bas bari ne yapalım...

Originally Posted by
UZMAN1974
1. destek 8,70,,,,,2. si 8,40
9 un üstüne sonrada 9,16 nın üstüne atması lazım.
yoksa ...
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Ohh birazda burama düş
Eğlence almaya bakacaz artık satılacak raddeyi çoktan geçtik zaten , ne kadar beklemek gerekiyorsa o kadar bekleyeceğiz.
-
Ilk 10.kademede toplamda bin lot satış yok,dikkat.
Alıcılar 240 bin satıcılar 9 bin tüm kademelerde.
Su an bin lot alsam 8.58 i kaldırırım
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
Ordinaryus
Ohh birazda burama düş

Eğlence almaya bakacaz artık satılacak raddeyi çoktan geçtik zaten , ne kadar beklemek gerekiyorsa o kadar bekleyeceğiz.
Güzeliz güzel ;)
-
Neredeyse mav200d yi test ediyorduk..MU tam zalim, biraz sentiment negatife döndü mü, hikaye de yoksa direk dökmeye çalisiyor..tekrar 9 uzerine atmazsa pek bir heyecan yok burada..penta, flo, sok,turkiye finans..bir exit zamani..nakit yaratip hem borclari azaltmali hem de yatirimciya bir hikaye sunmali..ama gerizekalilar hala tahtadaki kucuk yatirimcinin 3-5 lotuna göz dikiyorlar..azaltma sebebim buydu ama operasyonu bitiremeden dagittilar..özetle MU tahtasina ciddi ihtiyatla yaklasmak sart..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Bu ahlatci da ortak bence bunlara..bir iki gaz yaratip çakisa firsat sunuyorlar..endeks %5 bile dusmedi bizim kabiz batik haliyle bile %15 dustu son 1 haftada..aman diyim çekilecek dert degil
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Epey bir vakit entübede kalacak gibiyiz.Benim de imtihanım bu olacakmış sağlık olsun.
-
Gozde çok düştü buralarda stabilize oluyor,alim için uygun buluyorum,tabiki asla yatırım tavsiyesi değildir..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri