-
Aylar gelmiş geçmiş yine aynı tas aynı hamam gene ağlamalar devam ediyor ne demiş büyüklerimiz:
Hayat ne gideni geri getirir, ne de kaybettiğin zamanı geri çevirir. Ya yaşaman gerekenleri zamanında yaşayacaksın, ya da yaşamadım diye ağlamayacaksın. 😄😄😄😄😄
-
Az önce reklam verdi
İki klima 12000 TL 22000 den 12000 e dusurmusler.
Forum kimsenin malı değil
Yok git gel demek nedir ki?
Borsada ayı 🐻 ve boğa var dostlar
Boğalar yerini 🐻 ya bırakıyor
Niye görmek istemiyorsunuz
Yyd
-
Uzun süredir yoktunuz. Arkadaşlar bol bol hatrınızı sordu. 4 şerit li festivalli müthişşş iddianız devam ediyor mu[emoji3][emoji3][emoji3]

Originally Posted by
uzun yatırımcı
Aylar gelmiş geçmiş yine aynı tas aynı hamam gene ağlamalar devam ediyor ne demiş büyüklerimiz:
Hayat ne gideni geri getirir, ne de kaybettiğin zamanı geri çevirir. Ya yaşaman gerekenleri zamanında yaşayacaksın, ya da yaşamadım diye ağlamayacaksın. [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
-

Originally Posted by
uzun yatırımcı
aylar gelmiş geçmiş yine aynı tas aynı hamam gene ağlamalar devam ediyor ne demiş büyüklerimiz:
Hayat ne gideni geri getirir, ne de kaybettiğin zamanı geri çevirir. Ya yaşaman gerekenleri zamanında yaşayacaksın, ya da yaşamadım diye ağlamayacaksın. 😄😄😄😄😄
4 şeritler ne zaman geliyor???
-
Piyasa çok sessiz
Kuzuların sessizliği yaşanıyor
-
Uzun yalan kaçma Mayıs geldi çalılar arkası güzelleşti, Kasım da yapraklar dökülür açıkta kalırsın hazır Covid 19 bitiyor Yollar 4 şeritli olur.
-
Yoksa görevinizi yaptınız, işiniz bitti mi? Festivalli 4 şeritli, uzuuun yol da insanları keklediniz mi, şimdi bir daha ki gazlama görevini mi bekliyorsunuz? (Bu arada ben kademeli 400 üzeri çıktım[emoji3])

Originally Posted by
uzun yatırımcı
Hayat ne gideni geri getirir, ne de kaybettiğin zamanı geri çevirir. Ya yaşaman gerekenleri zamanında yaşayacaksın, ya da yaşamadım diye ağlamayacaksın. [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
-

Originally Posted by
ha gaYreT
Yoksa görevinizi yaptınız, işiniz bitti mi? Festivalli 4 şeritli, uzuuun yol da insanları keklediniz mi, şimdi bir daha ki gazlama görevini mi bekliyorsunuz? (Bu arada ben kademeli 400 üzeri çıktım[emoji3])
400 üzeri çıktığına göre sen ekipten misin at hırsızı mısın içeriden haber mi aldın niye sattın niye buralarda geziyorsun aklına birşey gelmesin ne yaptığın alman satman bizi ilgilendirmez güle güle harca paranı biz kimseye sizler gibi iftira atmaz hakaret etmeyiz 400 üzeri çıktım diyince o meşhur laflarınızı size hatırlatalım dedik... 😄😄😄😄😄😄😄
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri