-

Originally Posted by
cokısacı
piyasa gaglı açıp açıp yükseliyor
shortlasan daha sürer longlasan nasıl olacak gaplı açtı zaten

)
Sabah bu psikolojideydim
Evet shortladık
Evet sürdü
Ama sinir ve psikoloji harbi sonunda ( bu para haram olabilir belki ama çok emek işi herkes bu stresi yönetemez )
eşşek gibi verdi
-

Originally Posted by
el turco
arkadaşlar merhaba. bir sorum olacak.
yıllardır borsa takip ediyorum ama artık nakitteyim.
viop'a hep mesafeli durduğum için bu konuda hiç bilgim yok.
sorum şu: mesela 6 aylık bir vade için bist30 short ve dolar long açmak istesem bu mümkün müdür? ve en kolay nasıl, hangi araçla yaparım?
yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
cümleten iyi akşamlar.
arkadaşlar bu soruyu çok yanlış bir zamanda cuma seans bitiminde sordum. bir arkadaş dışında cevaplayan olmadı. kendisine teşekkür ederim. rica ederim bunu tartışalım ve hep beraber kazanalım.
cümleten mutlu haftasonları.
-
6 ay mümkün. En kolay yol viop bence.
Viop kontrat isimlerinde vade bilgisi var.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
-

Originally Posted by
el_rojoZorro
Pazartesi de 1625 altı kalırsa PALA Boğaları topluca mezbahaya sürecektir

Dolar 7.05 olmuş ... Hayaller short gerçekler long 🤣
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Kardemir halen daha güçlü şaşırıyorum
-

Originally Posted by
el turco
arkadaşlar bu soruyu çok yanlış bir zamanda cuma seans bitiminde sordum. bir arkadaş dışında cevaplayan olmadı. kendisine teşekkür ederim. rica ederim bunu tartışalım ve hep beraber kazanalım.
cümleten mutlu haftasonları.
Taşıma maliyetin olur hocam onu hesaplaman gerek. Mesela USDTRY Ağustos Vade 7.70 eğer kaldıraç kullanmayacaksan pek makul değil o maliyete katlanman dolar alış için. Ama Endeks için teorik fiyata yakın yerlerden yavaş yavaş biriktirebilirsin Aralık vade. Ben olsam şöyle önerirdim 100birim para olsun diyelim 50birim endeks Short 50birim de dolar alacaksın diyelim. Doları fiziki olarak alırdım endeksi de 1:10 kaldıraçla satış verip teminatın 5birim olduğunu düşünerek 15k da teminat ekstradan eklerdim. Doları fiziki olarak alıp. Geri kalanı da likit tutardım. Neden viopa koymadın nemalandırılırdı diyenler çıkacaktır. Orada para kalırsa şeytan dürtüyor o yüzden koymadım [emoji16]

Originally Posted by
ABKA
HERİF hafta sonu bir şey mi bekliyor.Global çetenin bir kolu basındır.
durup dururken vermesi .....yazdımya sayın abka ....
-

Originally Posted by
Fqc77
Spottan geçtiğim son para ile 161.700 ek shortlar ile ort 161.150 ortalama ile arkamıza yaslandık,152450 hedefimize geldik,500 puan köpük olabilir çok da önmeli değil
Ytd
1612.50 yarısı kapatıldı
Ytd
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri