-
Sade bakmaya çalışıyorum
most henüz satış vermedi kritik yerde
daha kısa vadelik periyotlarda satış verdi
trend cizgisi altına indik
kapanış 1540 üstünde olursa kanala girer
altı sıkıntı
şahsı kanaat
son yükselişin % 50 geri alım seviyesi olan
1536 seviyesi
şayet gevşeme olursa en önemli yer gibi
-
espiri de yapamayacaksak...
tam 100 kaplan değul, 100 kedi gücü olsun.
-

Originally Posted by
*Bozkurt
1650 ye dip işareti koyalım mı abka abi
bu akşam aps yi görelim ondan sonra.
..kamyon dolu mu,boş koltuk var mı?
-

Originally Posted by
oyunagelenadam
[IMG]https://www.tradingview.com/x/w**RrVPG/[/IMG]
hocam bu bar ı nirvana yapmayın hala ben yön göremiyorum haftalık bu bar ve barlar iki geri barla okunur..!!
yapmayın..kimse long olsun diye tavisye verilmiyor ama short olun da diyemem ben şahsım adına
bu hafta vadeli de kırmızı bar boyunu geçmediği halde yeşil kapatırsa ne diyebilirsiniz ki..siz daha çok kararsız kalırsınız.!!
1580 1717 de dönen vadeli oyun haftalık ta bakınız bunun aynını CONS denilen adam 1539 da yapmıştı

onu da burada işaretleyip atıyorum yapmayın benim kortuğum budur bu kırmızı barlar BOĞA tuzağıdır.!!
kimse bence gaz vermemeli haklısınız ama eminde konuşmamalı
El insaf! Spot tarafı 1 kasım 109500.. 18 ocak 155000 bin.. Ben hayatımda böyle bi yükselişi 2000 yılı dışında duymadım.. 8 senedir borsadayım görmedim.. Bu demek değil daha yukarı gitmez.. Nitekim bugün 150800 den çevirerek günlükleri biraz soğutup kustururcasına bi tur daha gitmek istediğini gösterdi.. Lakin temkinli olunması gereken bi evrede bu tarz yorumlardan piyasaya yeni bulaşan arkadaşlar ciddi bi şekilde etkileniyor ve ciddi şekilde poza abanıyor.. Bu piyasada kabul short sadece hedge amaçlı açılabilir ama göstergeler böyle şişmişken kısa vadede daha dikkatli konuşmak lazım..
-

Originally Posted by
ariston
Ben de şimdi gördüm. Opet, Aygaz LPG, Su damacana istasyonları ile Arçelik ve Beko bayi ağı var tüm Türkiye'de. Kiralar ucuzken hızla yaygınlaşabilir. Perakende dağıtım önemli bir alan. Online alış veriş bitcoin vs'nin karşı ayağı perakende dağıtım diye düşünüyorum.
>>>>>>>>>>>>
https://webrazzi.com/2021/01/16/ayga...ktorune-girdi/
16 Ocak 2021
Anlaşmaya imza atan taraflarca Aykargo’ya ilk 5 yılda toplam 75 milyon ABD Doları’na kadar yatırım yapılması planlanıyor. Ortaklık yapısının ise yüzde 80 Aygaz, yüzde 20 McKinsey & Company olarak belirlenmesi öngörülüyor. .
..
perakende çok iyidir hocam bende bu yatırımı olumlu görüyüroum..!malum kendisi güzel bir ağ oluşturur ve kar edebilir gibi me geliyor reklam kolu da çok iyi.!!
-

Originally Posted by
oyunagelenadam
1510 a dip koy abi sen şuan için lafa karışmış gibi olduk ama.!!
benim için xu100 de ilk toparlama önemli ondan şey ettim.!!
Beni etkileyemezsin oyunagelen abi, sen bist100 bakıyorsun, orda açığa satış yasağı kalkmadı. Makas açılabilü. Ben abka abi ye sordum
-

Originally Posted by
ABKA
espiri de yapamayacaksak...
tam 100 kaplan değul, 100 kedi gücü olsun.

Espri ise sıkıntı yok. Saygılar
-
Herkes erken konuşuyor, bu haftalık kapanışı bir görelim derim 
Herkese bol kazançlar.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri