-

Originally Posted by
ABKA
işte onun için benim küçük kız; baba boş ver okulu diyor
asıl para youtuberlerde
İSMAİL BEY CİDDİ ANLAMDA bilgileri parayla ölçülemeyecek biridir ben forex yaparken kendisi dubai de vs uğraşıyordu ve idoldü.! fenoenlik konusunda kimler var sıra ismail hocaya gelene kadar...ooo ooo ooo.!!
-

Originally Posted by
oyunagelenadam
burada ki algının baş kahramanı elbet bir gün haklı çıkacak demo hesaplarla yaptığı sanal paralarla hayatı güzelleşecek..
herkesin uyandığını görmek çok güzel 5 oldu net sorgulayan 5 oldu..çalı arkası konuşur herkes susar.!!
o mert45 gelecek daha biraz da ona konuşacam millete bu ikisi algıyı bastı.!!yatacak yerleri yok.!!
hala güzelleme yapanlar var hayret.!!
Bana sorarsanız çoğunluğun UYUDUĞU ya da UYDUĞU yok hocam. Dikkate almaz aklı başında adam bunları. Kaç aydır tuttum kendimi muhattap olmayım diye, bugün artık dayanamadım. Hala re short, kavurma, haşlama. El insaf, insan Allahtan korkmasa kuldan utanır.
-

Originally Posted by
oyunagelenadam

NEREDE BU DOLAR TL GÜZELLEMESİ YAPANLAR O SON KIRMIZI BARA YAPAY DİYENLER.!!!
bakın böyle yapılır analiz 754 üstünde al dedi sistem salınımlar normal dedi.!!
7,34 üstünde kalıcılık sağlayacak mı artık buna bakılmalı.!!
yakalrım baba her türlü yakalarım.!!
Bu grafikleri 6 kasım dan önce paylaşsaydınız dolar düşecek deseydiniz bi anlamı olurdu.. Şu an sadece sinek vısıltısı. Ben 5 6 ay içinde 10 lirayı geçeceğini düşünüyorum..endeks 80 binken 10 ay sonra 160 bini geçer demek analizdir.. 160 bin olmuş endeks şurayı geçerse 165 i 170 i görür demek gerçekten komik kaçıyor
-

Originally Posted by
sindoma53

Topiğindeki grafı yakında güncelliyecem .
Bozkurt elini belli etmiyecekmiş artık ona göre

Burda hergün para dağıtıyorlar, artık bu paraların bi kısmına el koydum, o yüzden bi süre elimi belli etmiycem, paraya ortak çoğalınca pala bana kızıyor
-

Originally Posted by
oyunagelenadam
İSMAİL BEY CİDDİ ANLAMDA bilgileri parayla ölçülemeyecek biridir ben forex yaparken kendisi dubai de vs uğraşıyordu ve idoldü.! fenoenlik konusunda kimler var sıra ismail hocaya gelene kadar...ooo ooo ooo.!!
yorumları güzel.ücretli yapması şaşırttı.
-

Originally Posted by
Verge
Her gün 1-2 kağıtla endeksi tutuyor...
Bakalım bugün bizim mi şanslı günümüz...
Piyango sabah bana vurdu, benimkini tavanladılar erkenden...
-
-
son 1 haftadir olusan durumlar herkese normal geliyorsa diyecek bisi yok..bana hic normal gelmiyo bu kadar aceleci agresif davranislari
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri