Gümüşler duruyor mu? Reddit tayfasından intikam aldı büyük para, gel kaldır dedi gümüşü...kaldıraçları düşürdüler, gamestop un intikamını aldılar. bu arada olan altına oldu, çıkarken iştirak edemeyen altın, düşerken gayet güzel düştü. bence onsta 1800 usd altı tehlike bölgesi.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Abi ben reddit de takılıyorum. Gamestop işi bitmedi. Kimse satmıyor, o iş patlar ben diyeyim
9 şubat ta short coverage raporu var. Hadi bakalım görelim kapatmış mi kapanamamış mı Melvin. Kapanamadı ise 10 bin dolar verir hisse başına.
Şeytan diyor bi 10 bin dolar atsam mı gamestop diye dünya yanarken saçımı tarardım
.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benimkisi ironi abi.. gerçeklik çırılçıplakSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çünkü bak dxy yükseliyor aman oran buran oynamasın sıkı para politikasına dewam et
Zaten devam uzun süre edeceğini söylemiştin aferin
Bu uzun süre daha uzun süre olacak mış sanıyor lar ama
Devleti
Faiz sebeptir enflasyon sonuç mantığı yönettiğini görmezden görmek işlerine geliyor ni süre
Hazır ülke seçim sathı mahalline gidiyorken
Sosyal paylaşım ağı Twitter, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Boğaziçi Üniversitesi'ndeki eylemlerle ilgili yaptığı bazı paylaşımlarına kısıtlama getirdi.
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Yer İmleri