Bir nefes alýyoruz patron biniyor,bir nefes alýyoruz holding biniyor sattýklarýný kim alýyorsa onun da hesabý vardýr,hoþuma gitmeyen ama beni doðrudan vaz geçirmeyecek satýþlar bunlar
Bir nefes alýyoruz patron biniyor,bir nefes alýyoruz holding biniyor sattýklarýný kim alýyorsa onun da hesabý vardýr,hoþuma gitmeyen ama beni doðrudan vaz geçirmeyecek satýþlar bunlar
Bu herif 6 milyon civarý bildirmiþ.
Sanýrým daha yarýsý duruyor.
Akýn koralý holding.
Bi fon bulup niye devretmiyorlar.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Tahtada bütün malý eritme düþüncesi hiç de etik deðil, yeni yatýrýmcý gelmiyor, girenleri de piþman ettirdiler, nedir bu %3-4 eksi, satýþý gören kaçtý.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Alka ile makas nerdeyse 2 lira, dün kendimce genel bir temel analiz yaptým. Tam puan alan tek kaðýt bu çýktý!? Son 1 Ay iyi kaðýtlar da yapýlan al-sat!!! Örnek Alkým 19 civarý sat 16 civarý al. Pozitif haber þirket, negatif haber TV'ye bak yeter... Ytd.
Zaten mevzu o holdingden çýkan malý arka hesaplardan toplamadiklari ne malûm,yoksa bu iþleyiþe göre gayet alýnabilir mutlaka taliplisi çýkardý, derinlik katma kaygýsý da yok bu satýþý izah edecek,19 görmeyegorsun dövüyorlar satýþla alaný da paranoyak yapar +6-7 gören satar durur
Yer Ýmleri