Cihat kora nýn evlatlarý þirketi satmak istiyor. Vedat kora nýn evlatlarý istemiyor. Arkýn kora da intikam duygusuyla hareket ediyor.
Cihat kora nýn evlatlarý þirketi satmak istiyor. Vedat kora nýn evlatlarý istemiyor. Arkýn kora da intikam duygusuyla hareket ediyor.
Bu tür iç çatýþma ortaklara da zarar verir. Aile içi çatýþma varsa bunun en iyi çözümü yurtiçi ve yurtdýþý güçlü firmalara satýþýdýr. Geçmiþte bu durumlar bu firmada yaþanmýþtý. Büyükler aradan çýkýnca þirkette problem çýkmasý normal sayýlmalý ama bunun þirketin zarar görmeden yapýlmasý en uygunudur. Ýnþallah bu durumlar yaþanmaz.
bir aile içi çatýþma önümüze konulup duruluyorda,
isin bu tarafina girmek istemiyorum ama
Dediginiz gibi intikam alicaksa Sadece neden bu Alkimde oluyor , Alkada da yapsinlar yapacagini , tek bir ortak satisi yok Alkada 1 yildir
Hem Alkanin YKB Ferit Kora ..
Boþ isler bunlar,
Tek Gercek P.S. bu sene icinde devreye alinacak ,
it was dönemi olacak nokta![]()
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Alka nýn %80 i alkim in zaten. Þahýþlarýn elinde hisse yok. Satacak kimse de yok. Zaten reha bey de ve ferit bey de sorun yok. Sorun arkýn kora
Ailede kimse satýlan paylara sahip çýkmýyor. Deðiþik bir halleri var kendi içleirnde
Arkýn kora da 25 milyonu piyasaya yedirecek tedricen...
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Evet, yeni PS fabrikasý ve SS kapasite artýrýmlarý nedeniyle beklenti mevcut ama bu zamana kadar etkisini görmemiz gerekiyordu. Örnek olarak Sasa ve Hektaþý verirsek beklentiler sayesinde inanýlmaz yükseliþ yaptýlar. Bu yükseliþler, þirket patronlarýnýn piyasaya güven verici demeçler ve hisse geri alým sayesinde olmuþtur. Alkim de ise bu özellikler olmadýðý gibi uzun vadeye yayýlmýþ ortak satýþlarý da hissede olumsuz hareketlere sebep olmaktadýr. Saygýlar.
Yer Ýmleri