Ben dün akþam mail attým, bugün cevap verildi. Selamlar.
Ýstemiþ olduðunuz bilgiler :
Alkim Kimya A.Þ. *212 292 22 66 /1140 Çaðla Koçel Yatýrýmcý iliþkileri
mail adresi :
cagla.kocel@alkim.com
Gönderdiðim mail ve cevabý aþaðýdadýr.
Sayýn Çaðla haným;
Son 13-14 aydýr size yatýrým yapan yatýrýmcýlarý maðdur ettiniz. Olumlu haberler konusunda çok ketumsunuz. Gereksiz önemsiz olumsuz haberleri de hisse yukarý hareketlere baþladýðýnda gönderiyorsunuz.Devamlý ortak satýþý gönderip yatýrýmcýlarýn moralini bozuyorsunuz.Birinci kuþak patronlar vefat ettikten sonra þirketinizde bütünlük kalmadýðýný düþünüyorum. En son kap haberi de çok gereksiz ve beceriksiz bir yönetim anlayýþý içeren bir haber niteliðinde. Sosyal medyalarda, þirketinizle ve patronlarýnýzla ilgili yatýrýmcýlarýn aðýr hakaret ve küfür dolu cümlelerini okuyorsunuzdur. Bu aðýr hakaret ve küfürleri kendi adýma uygun bulmuyorum. Þirketinizin kalitesini ve güvenini sarsacak uygulamalardan kesinlikle kaçýnmanýzý ve þirketinizin yatýrýmcýyý koruma noktasýnda hisse geri alým gibi uygulamalarý gündeme almanýzý tavsiye ediyorum. Bir yatýrýmcý olarak, þirketinize yatýrmýþ olduðumuz paranýn serbest piyasa koþullarýnda reel olarak deðer kaybetmesini istemiyoruz. 2022 ve sonrasý için Alkim ve Alka þirketlerinin geleceði hakkýnda bilgi verirseniz sevinirim. Ýyi çalýþmalar diler, saygýlar sunarým.
Yaþar Aydýn KULELÝ
Makina Mühendisi
Yaþar Aydýn Kuleli
12:09 (6 saat önce)
Sayýn Çaðla haným dün akþam yolladýðým maile cevap verirseniz sevinirim. Saygýlar.
Çaðla Koçel
16:21 (2 saat önce)
Alýcý: ben
Sayýn Yaþar Aydýn Kuleli, öncelikle þirketimize göstermiþ olduðunuz ilgi için teþekkür ederiz. 2021 yýlýna ait finansal tablo-dipnotlar ve faaliyet raporumuz 24 Þubat Perþembe günü, Alkim Kaðýt’a ait bildirimler ise 23 Þubat Çarþamba günü KAP platformunda sizlerle paylaþýlmýþtýr. 2021 yýlýna ait tüm bilgiler gönderimlerde mevcuttur. Þu an için þirketimizin kýsa vadede hisse geri alým programý bulunmamaktadýr. Ayrýca þirketimiz ile ilgili ayrýntýlý bilgiye
www.alkim.com kurumsal internet sitemizden ulaþabilirsiniz.
Saygýlarýmla.
Yer Ýmleri