50 bin ton üretim.
PS ton fiyatý 530 dolar.
Hepsi satilir ise 23 ile 27 milyon arasý bir ciro olur.
Yüzde 30 kâr ile çalýþsa 7-8 milyon dolar net kâr olur.
Þirket deðerinin ivmelenmesi için bence 100 bin ton üretim gerekli. O da ileride büyük ihtimal olur.
Bu arada elimde Alkim yok.
"politikada hiçbir þey kazayla olmaz. olmuþsa, öyle planlanmýþtýr."
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaþif kozinoðlu...
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Herkese günaydýn,
Umutlar tükenmez, bugünde bir umut. Hadi bakalým 21 lerden vazgeçtik 22 leri deneyelim olmazmý yahu? Yeni gelin gibisin. Bugün kararlýlýk göster 22 leri deneyeceðim de![]()
Yukarýda yazdýklarým sesiz düþüncemin klavyeye dökülmüþ halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliðinde deðildir. Kelin ilacý olsa kendi baþýna sürer.
Bugün bir deðiþiklik olsun akbanký açayým dedim. Devamlý ziraati açýyordum. Belki akbank totem olurAslýnda ziraat iyi totem olmuþtu. Onu açýnca hissemiz yükselmiþti ama totemliði bitmiþ heralde
![]()
Yukarýda yazdýklarým sesiz düþüncemin klavyeye dökülmüþ halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliðinde deðildir. Kelin ilacý olsa kendi baþýna sürer.
Ahhh ahh günü 20,37 de kapasan haftalýk bar doji olarak ayý tuzaðý kalsa ne var be tahtacý þunu becersen ha ne var ulen
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Yer Ýmleri