20 yýllýk grafiðe baktýðýmýzda pembe çizik yatýrýmcýlara genelde yardýmcý olmuþ; 2008 krizi haricinde altýnda uzun süre kalýcý olmamýþ ve bundan sekmiþ.. 2008 krizinde altýnda 6 ay civarý kalmýþ.. Bu çizginin 20 yýl boyunca güzel çalýþmýþ olmasý bize bir garanti sunmuyor tabi, sadece olasýllýk: "belki yine çalýþýr".. An itibariyle 14,66 da..
Mavi çizgimizse; "fiyat, benim altýmdaysa fazla heyecana gerek yok" diyor.. An itibariyle 16,84 te; yani öncelikle bunun üzerinde iþleyiþ baþlamadan ov-uv hayaller rafta..
Yaklaþýk 2 yýldýr 15TL civarý destek olmuþ; pembeyi de düþündüðümde 14,50-15 bana ortak olmak için mantýklý geldiAncak aðanýn fiyat barlarý ile yaptýðý resme bakýnca buralardan sekme ihtimali kadar; bir süre daha mýçýyla inatlaþýp 9,xx-12,xx aralýðýnda bir yerlere kadar basma ihtimalini de göze alarak..
Herkesin bir tarzý var; misal ben stop koymak yerine, hisse düþerse paçal nerelerden yaparým diye bakýyorum.. Buralardan 100 birim açtýðým poz, hisse 9.xx lere inerse belki 250-300 birim civarýna çýkmýþ olur; ya da bu sarmaz ve kar-zarar gözetmeden gördüðüm baþka bir alýmlý güzele kapýlýr giderimDolayýsýyla sonra baþkalarýna sövmemek için; kendi karakterine ve senaryona uygun davranmak lazým(yatýrým tavsiyesi deðil yani)..
![]()

Ancak aðanýn fiyat barlarý ile yaptýðý resme bakýnca buralardan sekme ihtimali kadar; bir süre daha mýçýyla inatlaþýp 9,xx-12,xx aralýðýnda bir yerlere kadar basma ihtimalini de göze alarak.. 
Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri