5 dk lýkdaki üçgen bitene kadar endeks toparlasada iþimize baksak tam tavan hareketinde endeks cortladý
5 dk lýkdaki üçgen bitene kadar endeks toparlasada iþimize baksak tam tavan hareketinde endeks cortladý
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Geçen yýl bölündükten sonra satmýþtým 6-7 ay dinlendi zamaný gelmiþtir alkimin uzun vadeli ümitliyim
Gýdacýlar gübreciler haldýr haldýr artarken gübreye hammadde üretecek þirket týrmalýyor ulen yermiyiz be pala.
19,67 üstüne atarsak þu kýsadaki üçgen dinlenmesi iþi bitecek bakalým sabahtan beri týrmala behçet ama böyle uðraþtýrmasýda saðlýklý sonra tavan kilit kilit gittiðinde geri dönüþü sert oluyor.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Avatarý R-E-X R-E-X þu an forumda
Bronz Üye
Duhul
Mar 2020
Gönderi
3,514
Alýntý Originally Posted by iiiskender Yazýyý Oku
belkide istediði budur, nereye savrulacaðýný belli etmiyo, perþembe ve cuma günü duruþu önemli,
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarin eksi kapama olasiligi fazla..16 tl altinda fazla kalacagini dusunmuyorum....19.2 hedefi var...en fazla 2 hafta tahminim....ytd
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sayýn R-E-X, Tebrik ederim Dostum,
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Üçgen içinde artýk alfabede harf kalmadý hadi be kardeþim endeksde fake kýrýþ yaptý yahu viopda teb merill açmýþ 200 bin long ulan sanki endeks düþecekde diðer shorttaki kerizlere paramý kazandýracak yabancýlar.
Sabahtan beridir kanser etti endeks tam kaptýrdýk gidiyoruz hopp endeks aþaðý kýrýyor bizim yapý gene bozuluyor, sabahtan beridir endeks bizi bir salmadý gitti mübarek be.
Utanmasa eksi yapacak
Yer Ýmleri