Sodaþ ayrý bir þirket alkim çatýsý altýnda deyil ancak parasýný verip þirketi satýn alýr bünyesine katar
SM-A205F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sodaþ ayrý bir þirket alkim çatýsý altýnda deyil ancak parasýný verip þirketi satýn alýr bünyesine katar
SM-A205F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar,
Alkim i önümüzdeki 4-5 yýl boyunca her ay düzenli alýmlar ile biriktirmeyi düþünüyorum. Yorumlarýnýz ne olur?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Benim mantigim yatay durumlarda sizin mantik gecerli diyor.onun haricinde trend yukari ise her ay duzenli almanin bir esprisi yok....hisse yataydayda toplanir...yukselis trendinde ise kademeli satilir....kisaca 10-14 tl arasi toplamis olman gerekirdi...hisse yukselis trendinde surekli maliyeti yukari cekmek ne kadar mantikli...dususe gecincede yuksek maliyetle yakalanacaksin..
Sayýn Rex,
Elbette hisse ucuzken almak doðru olandýr. Hisse þuan yükseliþ trendinde olabilir. Hatta þuan yükseliþ trendinde olmayan uzun vade hisse neredeyse yok.
Fakat benim stratejim 4-5 yýl toplayýp, sonra beklemek. Bu süre zarfýnda bir çok kez yükseliþ ve düþüs trendine girecektir. Uzun vade düþündüðüm için hissenin o ay olan trendine takýlmýyorum.
Asýl önemli olan alkim i 10 yýl sonra nerede gördüðümüz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kýsa vadede sayýn rex e katýlýyorum,hisse 14-16 bandýnda toplandý ve piyasa coskusunun yanýnda fabrika beklentisinin gerçekleþeceði haberiyle,biraz da alka kaðýt tavanlarý ile 20 üstüne taþýdý kendini, þimdi de piyasa düzeltmesi ile 17-19 lira bandýnda yeni zemin kazandý,bu saatten sonra burdan toplanýr mi,uzun vadeli karlýlýðýný belli bir yüzde de arttýracaðý için toplanýr bence þiþik balon bir hisse deðil önceki sayfalarda gelecek 2 senenin projeksiyonu gayet güzel yapýlmýþ
Deðil Sn. yak, neden iddia ediyorsunuz. Sodaþ halka açýk olarak kurulmuþ bir þirkettir, açýn KAP'tan ortaklýk yapýsýna bakýn, Alkim'in hakim ortaklarýnýn payý vardýr ve yönetimdedir ancak Kora Holding'in ya hiç yoktur yada %5 ten azdýr. Diðer kýsmýnda yer alan halka açýk pay %52,59 dýr. Sn. Serdardm79'un belirttiði gibi çaðrý yapar, satmak isteyen diðer ortaklarýn paylarýný satýn alýr, o baþka.
niye gündemimize Soda Sanayi sokuyorsunuz ki
fiyati uzaya cikmis
Bist bile açýkýlma istemis fiyat hareketlerinden dolayý.
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Yer Ýmleri