Hocam yorumunuz için teþekkürler, dediðiniz gibi yatýrýmlar tamamlansýn tekrardan deðerlendiririz. Ben uzun süre alkim ortaðý olmayý planlýyorum.Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gelen haberler pek etki etmedi. Zaten önceden fiyatlanmýþ gibiydi. Önceden fiyata etki edecek hareketleri olmadý. Endeksin ekside olmasý sebebi ile haberler yalan oldu. Endeks ne yaptýysa aynýný yaptý. Kanýmca yakýnda yine treding hareketlerine baþlayacak gibi. Tradingcilere duyrulur. Alka gerçeðinide göz ardý etmemek lazým.
Yukarýda yazdýklarým sesiz düþüncemin klavyeye dökülmüþ halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliðinde deðildir. Kelin ilacý olsa kendi baþýna sürer.
Yönetim Kuruluna bu yetki hep verilir, bu olaðan bir þey.
Bizim bir kooperatif var, her yýl yönetime "Arsa almaya ve satmaya" yetki veriyoruz...
Hisse þirket faaliyetlerine hiç yakýþmayan hareketler sergiliyor, dün tavan olmuþ da bugün düzeltme yapan hisseler bu kadar düþmedi.
Genel kurulda Reha bey'e iletmek lazým, bir piyasa yapýcýyla istikrar kazanýr belki.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
oyum sana![]()
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Yer Ýmleri