Bu kadar satýþa tahta iyi dayandý,tabi sabah açýlýþtaki zýplamaya kýyasla yüzde 6 ya dayandý günlük kayýp
Bu kadar satýþa tahta iyi dayandý,tabi sabah açýlýþtaki zýplamaya kýyasla yüzde 6 ya dayandý günlük kayýp
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tahtacý tahtacý periþan etti. Çekin gidin dergibi davranýyor. O para pul olsun, yine gitmeyeceðim. ALLAH izin verirse filmin sonunu görmek istiyorum![]()
Yukarýda yazdýklarým sesiz düþüncemin klavyeye dökülmüþ halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliðinde deðildir. Kelin ilacý olsa kendi baþýna sürer.
Ýlave etmeden edemeyeceðim. Güzelim þirketi borsadaki kaptý kaçtý kliþe þirketlere benzetmezler umarým.
Yukarýda yazdýklarým sesiz düþüncemin klavyeye dökülmüþ halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliðinde deðildir. Kelin ilacý olsa kendi baþýna sürer.
03.03.2021 tarihinde ALKIM paylarý ile ilgili olarak ortalama 19,183 TL fiyattan 702.774 TL toplam nominal tutarlý satýþ iþlemi
ortaklýðýmýzca gerçekleþtirilmiþtir. Bu iþlemle birlikte 27.935.168 sermayesindeki paylarým/oy haklarým 03.03.2021 tarihi itibariyle %
18,62 sýnýrýna gelmiþtir.
Ad Soyad / Ticaret Unvaný : KORA HOLDÝNG A.Þ
Tüzel Kiþi Adýna Bildirimi Yapanýn Adý Soyadý : Arkýn Kora
Bistin kanayan yarasi imtiyazli hisseler,
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
bu paylaþým sanýrým 3 þubat tarihli... bizler küçük yatýrýmcý olarak olumsuzlarý görmek yerine kapatmayý tercih ediyoruz... ayný þeyi bizler ALARK topicinde yaptýk ve yapmayý devam ediyoruz... hakeza ALGYO, ALCAR sayfalarý da benzer... ben demiþtim demek hoþ deðil ben diyen birini dile getirmiþ - ki sonradan birisi seslisini yazdý- ve tartýþsak mý demiþtim... hisseyi tanýmaya çalýþýyorum hala ve acaba ne öðrenebilirim diye bakýyorum. rahatsýzlýk vermem bundandýr...
Yer Ýmleri