Tahta yapici iyi bir destek attim ,
onlarda evladiyelik oldugelmez , bekleme haberin olsun
![]()
Tahta yapici iyi bir destek attim ,
onlarda evladiyelik oldugelmez , bekleme haberin olsun
![]()
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Sizde iyi yapmýþsýnýz Sn. Dvk_Psh, hayrýný görün. Sabah bende az bir miktar daha ekleme yapýp, þimdilik kenara çekiliyorum. Az bir miktar yedek akçe kaldý onu zor günler için tutuyorum. Temettüleri alýnca duruma göre bakarýz artýk. Kimse moralini bozmasýn bugünlerde geçecektir, sabýr ve zaman her þeyin ilacýdýr. Saðlýkla kalýn.
Aynen bende alýmlarýmý tamamladým, yastýk altý dursun
Sizede hayirli olsun sn Foton![]()
200 günlük üssel ortalama olan 14.75 desteðinin aþaðýsýnda kalýcýlýðýn saðlanamamasý sonrasý alýmlarýn kuvvetlendiðini ve fiyatlarýn yükselen trendine geri döndüðünü takip emekteyiz. Trend desteðini 16.20 olarak takip ederek bu seviyenin aþaðýsýna geçilmediði sürece alýmlarýn devam etme ihtimalini yüksek görmekteyiz. Böyle bir durumda 17.55 direnci ile birlikte 18.80 seviyesini de bir diðer hedef olarak izlemeye alacaðýz. · 16.20 üzerinde kalýcýlýðýn saðlanamamasý durumunda 14.75 desteðini izlemeye devam edeceðiz. Özellikle bu desteðin kýrýlmasý satýþlarý sertleþtirme ihtimalini oluþturacaðý için 13.30 - 13.00 bölgesi hedef konumuna yerleþebilir. A1 Capital Menkul Deðerler A.Þ. [www.a1capital.com.tr] (http://www.a1capital.com.tr) *** Yasal Uyarý Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeler yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti ; aracý kurumlar, portföy yönetim þirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiþisel görüþlerine dayanmaktadýr.Bu görüþler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabýlýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Herkes genel kurula mý gitti acaba, Dvk katýldýysan selamlarýmý iletmedin mi Reha bey'e.
The Marmara'daymýþ, ayýptýr söylemesi çok kez gitmiþliðim var, hatta 1 hafta kamp yaptðým bile olmuþ, ekonomi forumu. Yedikleriz içtikleriz sizin olsun geliþmelerden haber verin.![]()
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Yer Ýmleri