Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 94/435 ÝlkÝlk ... 44849293949596104144194 ... SonSon
Arama sonucu : 3479 madde; 745 - 752 arasý.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Þ.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,061
     Alýntý Originally Posted by bawer Yazýyý Oku
    Herkes genel kurula mý gitti acaba, Dvk katýldýysan selamlarýmý iletmedin mi Reha bey'e.
    The Marmara'daymýþ, ayýptýr söylemesi çok kez gitmiþliðim var, hatta 1 hafta kamp yaptðým bile olmuþ, ekonomi forumu. Yedikleriz içtikleriz sizin olsun geliþmelerden haber verin.
    teþekkürler

Yatýrýmcý grubumla katýldým.
    Temettü onaylandý . Ýkram vardý

detaylar
    https://twitter.com/bdincer1903/stat...30447169064963
    “Sermaye piyasasý, sabýrsýz kiþiden sabýrlý kiþiye para aktaran bir araçtýr". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,087
    Genel Kurul yapilmis ,
    Hayirlara vesile olsun,
    Bu sene katýlmadýk seneye insallah.

)Dilek ve temenniler kýsmýnda ise; Mustafa Can adlý yatýrýmcý, öncelikle þirket yönetimine teþekkür etti. Sývý deterjan kullanýmýnýn artýþýnýn etkilerini, Çayýrhan'da yapýlacak yatýrýmýn þirket finansallarýný nasýl etkileyeceðini, potasyum sülfat yatýmýnýn ciroya etkisinin nasýl olacaðýný ve son zamandaki ortak satýþlarýnýn nedeni sordu. Yönetim Kurulu Baþkanýmýz Sayýn Mehmet Reha Kora, sývý deterjanlarýnýn tüketiminin belli seviyeye geldiðini, durduðunu ve toz deterjanlarýnýn çevre dostu olduðunu belirtti. Alkim gibi çalýþan þirketlerde ürün fiyatlarýnýn global olarak belirlendiðini, kur deðiþimlerinin þirketin mali yapýsýný etkilemediðini söyledi. Potasyum sülfat yatýrýmýnýn ciroya önemli katkýlarý olacaðýný, üretilecek gübrenin ülkemizde ve yakýn coðrafyada üretilmediðini belirtti. Hisse satýþlarýnýn minör hisse satýþlarý olduðunu, ortaðýn þahsi düþüncesi olduðunu söyledi. Yatýmcýlarýmýzdan Cengiz Yýldýrým söz aldý. Þirkete teþekkür etti. Uzun yýllardan beri þirket yatýrýmcýsý olduðunu belirtti. Yatýrýmcýlarýmýzdan Onur Tekin, Alkim Kaðýt'ýn satýþý ile ilgili teklif var mý sorusunu yöneltti. Alkim Kaðýt'ýn yüzde sekseni Alkim Kimya'ya aittir. Baðlý ortaklýðýn satýþý ile ilgili olaðanüstü genel kurula gerek kalmamasý açýsýndan her yýl böyle bir karar alýndýðý, mevcutta da böyle bir düþüncenin olmadýðý paylaþýldý. Yatýrýmcýlarýmýzdan Talat Baþak söz alarak Neden Yönetim Kuruluna Krom Tesisinin satýlma yetkisinin verildiðini sordu ve Yönetime teþekkür etti. Krom piyasasýnda fiyatlarýn istenilen yerde olmadýðýndan, piyasasýnýn durumuna göre tekrar üretim yapýlabileceði belirtildi.
    Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
    Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,087
    Herkes genel kurula mý gitti acaba, Dvk katýldýysan selamlarýmý iletmedin mi Reha bey'e.
    The Marmara'daymýþ, ayýptýr söylemesi çok kez gitmiþliðim var, hatta 1 hafta kamp yaptðým bile olmuþ, ekonomi forumu. Yedikleriz içtikleriz sizin olsun geliþmelerden haber verin.
    Niyetim vardi gidemedim is yüzünden,
    Reha baþkan sorulari cevaplamis , bir soru eksik kalmis

4.  Alýntý Originally Posted by Dvk_Psh Yazýyý Oku
    Niyetim vardi gidemedim is yüzünden,
    Reha baþkan sorulari cevaplamis , bir soru eksik kalmis
    Bundan daha önemli iþ mi olur, ortaklardan bile eskisin. Biri demiþ zaten, þirket arzdan beri siszin yatýrýmcýnýzým diye, haah bu kesin Dvk dedim.
    Tutanaklarý okudum dostum, senin eksik dedðin soru neydi.

Bir de aklýmda kalmamýþ, bu kurula katýlan global devler her sene mi katýlýyorlar yoksa sadece bu sene mi katýlmýþlar. Deutche, Citi vs.
    Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!

5. Sayýn Yakýn dediði gibi. Bizim gücümüz bu tahtayý sürmeye yetmiyor. Büyük aðalarý bekliyoruz. Bundan daha bedava lot yok.

Boþverin tahtacýyý, ben þirketin sahibi olsam, þirket malum, güçlü kuvvetli. Çakýldýðýnda toplardým toplayacaðýmý. Eðer bekledikleri baþka fýrsatlar yoksa pazartesi fýrsatý bulunmaz fýrsattý. Eðer hala buralardan mal toplamýyorsa bu adamýn mal toplamayla ilgilendiðini sanmýyorum artýk. Beklediði baþkalarý gelip kaldýrsýn tahtayýmý? Salý günü þiþeye sat emri verdim sonra hepsine alkim alayým dedim. Sonra þiþede uzun süredir bekliyorum hemen emiri iptal ettim. Benim ekrana bakmamam lazým. Kurabiyeleri hemen yiyorum.
    Yukarýda yazdýklarým sesiz düþüncemin klavyeye dökülmüþ halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliðinde deðildir. Kelin ilacý olsa kendi baþýna sürer.

Çok doðru

Alýntý Originally Posted by fatihsrky Yazýyý Oku
    Sayýn Yakýn dediði gibi. Bizim gücümüz bu tahtayý sürmeye yetmiyor. Büyük aðalarý bekliyoruz. Bundan daha bedava lot yok.

Boþverin tahtacýyý, ben þirketin sahibi olsam, þirket malum, güçlü kuvvetli. Çakýldýðýnda toplardým toplayacaðýmý. Eðer bekledikleri baþka fýrsatlar yoksa pazartesi fýrsatý bulunmaz fýrsattý. Eðer hala buralardan mal toplamýyorsa bu adamýn mal toplamayla ilgilendiðini sanmýyorum artýk. Beklediði baþkalarý gelip kaldýrsýn tahtayýmý? Salý günü þiþeye sat emri verdim sonra hepsine alkim alayým dedim. Sonra þiþede uzun süredir bekliyorum hemen emiri iptal ettim. Benim ekrana bakmamam lazým. Kurabiyeleri hemen yiyorum.
    Alkimin etkin gruplarý farklý modda. Patronlar da devamlý satýþ yaparak hissenin dengesini bozdular. Bir sene önceye kadar da çok iyi prim yapmýþ olmasý da dezavantaj oldu. Büyüyor, yatýrým yapýyor, faaliyet ve net karýný artýrýyor, her yýl temettü ödüyor, kasasýnda her zaman kaynaðý var, kolayýna kaçýp bedelli sermaye artýrýmý yapmýyor ve ov ve uv de her zaman fazlasýyla kazandýrýyor. Tam bir yatýrýmlýk hisse. Demek ki çýkýþ için zamana ihtiyacý var. Bize düþen sabýrla beklemek. Patronlarýn da þirketlerine gereken desteði vermelerini istemek te tabi hakkýmýz. Saygýlar.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,087
    Bundan daha önemli iþ mi olur, ortaklardan bile eskisin. Biri demiþ zaten, þirket arzdan beri siszin yatýrýmcýnýzým diye, haah bu kesin Dvk dedim.
    Tutanaklarý okudum dostum, senin eksik dedðin soru neydi.

Bir de aklýmda kalmamýþ, bu kurula katýlan global devler her sene mi katýlýyorlar yoksa sadece bu sene mi katýlmýþlar. Deutche, Citi vs.
    Sesin solugun cikmayinca seni sattý sanmistim
    gidip istr aliyorsun alkim burda fýrsatlar verirken siseden ders cikarmamissin ,

Daha önemli olan Kendi isimimiz ayarlayamadik bir türlü ,

katilan arkadaslar bilindik sorulari sormuslar ama genel kurula gitmekle iyi yapmislar ayaklarina saglik,
    Alka her sene karar alinir genel müdürlük binasida ,
    krom da yeni iste, bence satarlar kromu alacak birisini bulursa atil ..

8.  Alýntý Originally Posted by yak Yazýyý Oku
    Alkimin etkin gruplarý farklý modda. Patronlar da devamlý satýþ yaparak hissenin dengesini bozdular. Bir sene önceye kadar da çok iyi prim yapmýþ olmasý da dezavantaj oldu. Büyüyor, yatýrým yapýyor, faaliyet ve net karýný artýrýyor, her yýl temettü ödüyor, kasasýnda her zaman kaynaðý var, kolayýna kaçýp bedelli sermaye artýrýmý yapmýyor ve ov ve uv de her zaman fazlasýyla kazandýrýyor. Tam bir yatýrýmlýk hisse. Demek ki çýkýþ için zamana ihtiyacý var. Bize düþen sabýrla beklemek. Patronlarýn da þirketlerine gereken desteði vermelerini istemek te tabi hakkýmýz. Saygýlar.
    Dün þiþeleri son þiþesinekadar sattým, portföyü birleþtirdim, hepsini alkim yaptým. Bana göre dün güzel alým fýrsatý verdi onu deðerlendirdim. Temettüyüde biraz fazla alýrýz. Patronda desdeklerse 20 üstüne atsak. Tahtayýda patrondan baþka kimse süremez. 20 üstüne çýkanakadar alkimi hareket etmiþ saymýyorum.

Sayýn baþkan yönetim kurulu toplantýsýndan sonra son deðerlendirmeler için bloomberge çýksanýz nasýl olur?
    Yukarýda yazdýklarým sesiz düþüncemin klavyeye dökülmüþ halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliðinde deðildir. Kelin ilacý olsa kendi baþýna sürer.

Sayfa 94/435 ÝlkÝlk ... 44849293949596104144194 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •