Ben cuma günü yatýrýmcý iliþkilerini aradým. Beni ilgilendiren kýsýmlarý sordum. Yatýrýmlarýn devam ettiði olumsuz bir süreç olmadýðýný ve satýþlar kýsmýnda 2020 son çeyreðe göre olumsuz bir durum olmadýðýný belirtti. Ortak satýþý için ise kendi insiyatiflerinde olduðunu ve buna müdahale edemeyeceklerini belirtti. Sonuçta satan var evet ama onu da karþýlayan birileri var. 2021 de yeni yatýrýmlar ile gelecek bilançolarý görene kadar da burdayým. Haa fiyat olarak aþaðý gelirse de bunu fýrsat bilir alýma devam ederim. Filmin sonu güzel olacak diye düþünüyorum.
Bir sürü þey yazdým sildim, kimsenin aklýný bulandýrmaya gerek yok düþüncesindeyim bende.Ortak satýþlarý hiçbir zaman yatýrýmcýlar için hoþ karþýlanmaz. Önceden Alkadan pek hoþlanmazdým, keke satsalarda kurtulsak diyordum ama þimdi alkayý bir sigorta olarak görüyorum. Ýyiki Alka satýlmamýþ ve hali hazýrda þirketin malý.
Temettüyü bende istemiyorum. Daha öncede yazmýþtým. Sayýn yakýn dediði gibi stopaj olayý yanýsýra temettüde bir düzeltme söz konusuda olabiliyor. Temettüler verdiðindede temettü ile yine alkim alýyorum.
Yukarýda yazdýklarým sesiz düþüncemin klavyeye dökülmüþ halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliðinde deðildir. Kelin ilacý olsa kendi baþýna sürer.
Herkes fikrini saygý çerçevesinde paylaþabilir, bundan tabii bir þey olamaz. Alkim gibi bir hissede bu kadar çok ortak satýþý yapýlýyorsa ve halka açýklýk oraný % 60 lara yükselmiþsse ben kendi adýma bir problem mi var sorusunu sormak ihtiyacýný hissediyorum. Bu durumda þirket yetkilileri ky lerin güvenini kazanmak için bilgilendirme yapmasýnýn da uygun olacaðý kanaatindeyim. Biz ky ler olarak ta devamlý mantýðýmýza ters gelen iþlemler konusunda þirketi aramanýn ve mail atmanýn hem þirket için hem de biz ky ler için yararlý olacaðý kanatindeyim. Saygýlar.
Derinliði olan bir hisse. Ortak satýþýndaki bu rakamlar hisseyi orta ve uzun vadede çok etkileyecek kanaatinde deðilim, bu satýþlar çok rahat kesinlikle karþýlanýr.
Yatýrýmlarý ve kar marjlarý yatýrýmcýyý çekmeye devam edecektir. Sakin ve sabýrlý olalým sadece.. Yarýn temettülerimiz hesabýmýza geçsin hayýrlýsý ile deðerlendirelim..
Cari SPK mevzuatý çerçevesinde, asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Kaptanýn ustalýðý deniz durgunken anlaþýlmaz. LUKIANOS
temettü 14 nisan
Ben yanlýþ yazmýþým
SM-G935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cari SPK mevzuatý çerçevesinde, asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Kaptanýn ustalýðý deniz durgunken anlaþýlmaz. LUKIANOS
Yer Ýmleri