hocam dediðiniz doðru elbette ki bir kap haberi dahi olsa þirketin üretim satýs ve geleceðine dair
her þeyin olumlu olduðunu söyleseler herkes rahatlayacak, hatta býrak satmayý düþük bir mebla olsa dahi bir sasa patronu gibi jants gibi geri alým baþlatsa ciddi bir güven oluþur. , ama satiyorlar ne yapabiliriz ki; bizim satmayýn alkým gibi hissede güven sorunu oluþturuyorsunuz desekte iþe yaramýyor eðer þirket sos veriyorsa batacaksa o vakit hep beraber ,
Aile þirketi olduklarý için 1. kuþaklar aradan çýktýktan sonra problemler genelde her þirkette baþlar. Profesyoneller tarafýndan yönetilseler KOÇ Holding gibi çok sorun olmazdý. Aile içi çatýþmalar ve sorunlar her þirketin üstesinden gelebileceði bir durum deðildir. Beklenmedik problemler þirketin dengesini bozdumu toparlanmasý çok zor olur. Ýnþallah böyle bir durum yaþamayýz. Saygýlar.
Vehbi Koç , ileriyi gören is adami idi,
Bin bir emekle kurdugu sirketleri aile ici kavgalarla, küçük burjuva lümpenliklerinle
satilmamasi icin, sirketini holdinglestirdi,
Holdingdeki hisseni satabilirsin ama fabrikayi satamazsin,
Yine çocuklarinin arasindaki anlasmazliklarini giderilmesi icin birisini tutmus her hafta toplanti yapiyormus
bir nevi arabulucuk, aile ici anlasmazliklarin büyümemis holdigne zarar verilmemesi, (Belgeselden aklimda kalanlar)
yani olayi doðal süreceine birakmamislar,
Ben Koralarýn, kardesler arasinda böyle bir kavga yasandigini düsünmüyorum,
olsada kardesler bugün kavga eder, bayramda barisirlar)
iyi olacak iyi)
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Sakýp Sabancý ,
Her aksam evine geldiginde Güler Sabanciyi ararmis ona anlatirmis
projelerini v.s.
Kendisinin vasiyeti imis öldükten sonra Güler Sabancinin deva ettirmesi
ama iste olmamis,
Alkim iyi bir sirket , Þirket sahipleri iyi bir üniversiteden ve Yüksek Mühendis olarak mezunlar
kendi acimdan sorun görünmüyorum ,
beklentimde çok büyük degil 10 misli kazanacagim 100 misli kazanacagim diye,
yol uzun memleket þartlarý çetin .
hep beraber güzel bilancolar görürüz .
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
arkadaþlar merhaba
KAP da bildirilen 5 milyon lot.luk satýþ tamamlandý mý?
Hatýrladýðým kadarý ile 2 milyon lot.luk daha satýþ yapýlacaktý, devam edecek mi satýþ?
Yer Ýmleri