bu iþlerin sonu nereye varacak böyle,borsanýnda þirazesi bozuldu,daha yurtdýþý piyasalar artýyken.ya birde onlar eksiye döndüðünde ne olacak,aklýma getirmek istemiyorum.ytd.
Ne yazýk ki yurtdýþý nin coþkusunu kaçýrdýk, kýsa vadeli baz etkisi avantajýna raðmen orta ve uzun vadede siyasi,ABD enflasyon ve faiz baskýsý var, bu dönemde ihracat yapan döviz fazlasý olan sirketlerde pozisyon alarak dýþarýya göre ucuz kalan borsamizda kademeli alýmlara devam ediyorum, gün gelir beklediðimiz tekkelerin çorbasýný içeriz inþallah
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Anladýðým kadarýyla herkes te bir býkkýnlýk mevcut. Halka açýklýk oranýnýn çok yüksek oluþu, ortak satýþlarýnýn uzamasý, hisselerin daðýtýk yapýda olmasý, patronlarýn þirket hisselerine destek vermemeleri ve hisse tahtacýsýnýn ky dostu olmamasý hissemizi olumsuz yönde etkilemektedir. Biraz daha bekleyip göreceðiz.
Benim adýma yýlginlik yok,
neden yilgin olayim ki ,
Hissemi alirken P.S. yatirimi yapacak diye aladim 4 senedir de tasirim ve karar alindi ve yapiyorlar.
bu bilancoya yansiyacak , sonra kapasite attirimi gelecek![]()
burda voliyi 3 günde vurayim diyenlerde býkkýnlýk var coðu gitti zaten kalanda bir kac kisi oda yakinda gider
Kimleri göndermedik ki)
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Yukarýda yazdýklarým sesiz düþüncemin klavyeye dökülmüþ halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliðinde deðildir. Kelin ilacý olsa kendi baþýna sürer.
Yer Ýmleri