Originally Posted by
bawer
Alka'da mal yok bir de patron satýþý yok, 2 dk içinde tavan oldu, o satýþ korkusu olmasaydý buna da dalarlardý, yapýþtýrýrlardý tavana.
Çoðumuz bu PS için buradayýz, sene sonuna kadar bir þeyler olur herhalde, 19 lardan satýþ yapmýþlardý.
Burdaki uzunvadecilerin hemen hemen hepsinin çok malý var bu tahtada. Burda olupda az malý olan çok az. Az mallada uzun vade beklemek pek avantajlý olmaz zaten. Hepimizin hedefi var. Gerçekler 25 lerde olmamýzý gerektirirdi ama hayal oldu maalesef. Analizciler ne ucuz ne pahalý diyor ama kendi payýma beleþ diyorum. Yatýrým tavsiyesi deðildir. Bu sene böyle biter gibi, benim PS yatýrýmýndanda pek beklentim kalmadý. Þahsen fiyatlandýðýný düþünüyorum ama umarým beni ters köþe yapar. Ben seneyede burdayým öbür senede. ALLAH nasip ederse. Çýksam piyasada alacak kaðýda yok. En azýndan tahtacýnýnda patronunda karektwri belli. Karamsar ruh haliyle takipteyiz.
Yukarýda yazdýklarým sesiz düþüncemin klavyeye dökülmüþ halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliðinde deðildir. Kelin ilacý olsa kendi baþýna sürer.
Yer Ýmleri