Bu hisse zor hisse, aðýr hisse. Kolay lokma deðil
Bu hisse zor hisse, aðýr hisse. Kolay lokma deðil
bazilarina bu hisseyi kötülmek icin görev vermisler
takilmis bir plak gibi ayni seyi caliyor duruyor bos teneke misali
Alkim gelecegin hissesi uv tutuklarimdan bir tane bile satmam aða babana öyle de
ama longlayip sonra sattiklarimi ay sonunda viopta yerine koyum trade yaparim o ayri![]()
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Beyefendi, yazdýklarýmdan rahatsýz oluyorsanýz dikkate almayýnýz. Ben baðýmsýz bireyim, gruplarla iþ birliði yapmýyorum. Kredi veya baþkalarýndan borç alýp yatýrým yapmýyorum. 35 yýldýr kedi öz kaynaklarýmla amatör olarak borsada yatýrým yapýyorum. Sizin maliyetiniz çok aþaðýlarda olduðu için çok rahatsýnýz. Bu nedenle son zamanlarda bu hissede parasý eriyen kiþilere karþý saygýlý olun. Bu hissede UV olacaksanýz da olun bu sizin sorununuz. Herkes sizin gibi hareket etmek zorunda deðil. Saygýlar.
Bu hissede son zamanda parasi eriyen yoktur,
Sadece varmis gibi davrananlar vardir,
saygilar
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Ben bile yüksek maliyetle almama raðmen zarardan kurtuldum, maliyetin üstündeym nihayetama tamam veya devam için kararýmý Nisan-Mayýs gibi veririm ancak, PS ile ilgili deðerlendirmeler, analist toplantýsý ve de PS üretiminin tam kapasite bilançoya yansýmasýný göreceðim, tabiki konjonktürel deðiþiklikler planlarý deðiþtirebilir.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Sayýn yak, az yükselsin sesi çýkmayanlar gelir tahtacýyýda patronuda pohpohlamaya baþlarlar. Þuan zarar yazdýðý için sesleri çýkmýyor. Bunu bir kenara not et.
Ben fiyatlandý ama umarým yanýlýrým dedim. Eskiler gerçektende bu iþi biliyorlar. Ýnterneti tara herkes usta analist olmuþ görürsün. Kelin ilacý olsa kendi baþýna sürer. Ana trendin önüne geçemezler. Biz onu bekleyeceði iþte. O zaman büyük mal sahipleride oyunun içinde olacaklar. Patronmu kesecek önlerini? Þelalenin önüne geçip onu engellemeye çalýþmak gibi birþey. Yiyorsa yapsýnda görelim. Azdaha sabýr...
Yukarýda yazdýklarým sesiz düþüncemin klavyeye dökülmüþ halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliðinde deðildir. Kelin ilacý olsa kendi baþýna sürer.
Sn. yak, ben kendi adýma rahatsýzlýk deðil ama, sürekli bi memnuniyetsizlik haliolunca, negatif enerji oluþuyor. Sizi bilmem ama benim aðýrlýklý olarak bu þirkete yatýrým yapmamýn sebebi; her þeye raðmen, yýllardýr belli bir istikrarý yakalamýþ bir þirket olmasýdýr. Tabi ki herkes görüþlerini yazmakta serbesttir. Bakýn ne güzel 35 yýldýr borsa da yatýrým yaptýðýnýzý söylüyorsunuz, benimde 25 yýlý geçti, bu durumlara alýþýk olmanýz lazým. Ýnþallah hisse zamanla daha iyi yerlere gelirde (görüþüm bu þekilde ) hepimiz daha rahat nefes alýrýz. Saygýlar.
Yer Ýmleri