Bizim trend yön deðiþtirdi. Trendin yönü artýk aþþaðý deðil. Bellimi olur gelecek bilançodan bir ara trend elde ederiz belkiFakirin ümidi iþte. Bakalým gelecek ne gösterecek.
Bizim trend yön deðiþtirdi. Trendin yönü artýk aþþaðý deðil. Bellimi olur gelecek bilançodan bir ara trend elde ederiz belkiFakirin ümidi iþte. Bakalým gelecek ne gösterecek.
Yukarýda yazdýklarým sesiz düþüncemin klavyeye dökülmüþ halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliðinde deðildir. Kelin ilacý olsa kendi baþýna sürer.
Bilanço kötü gelirse, önceden birilerine haber verildi o yüzden düþtü gibi yorumlanýr, iyi gelirse de sanki kötü gelecek algýsýyla yatýrýmcýnýn algýsýyla oynandý diye yorumlanýr. Görüldüðü üzere her þekilde baþ sorumlu, tahtayý yapan ve arkasýndakiler oluyor.
Bu nahoþ hareketlerin bir sebebi vardýr herhalde.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Sayýn Bawer ben bu yýl Alkim den çok bir beklentim yok yeni fabrika üretim bir geçsin satýþ ve karlýlýk bakalým nasýl olacak çok bir beklenti içine girmemek lazým diye düþünüyorum.ASUS_X00TD cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne biçim düþüþ bu. Helal olsun.
Abi reklam bunlar. Görünüþe aldanma. Düþsün aþþaðýdan alýrýz. Ben sodyumdan çýkýp ordakileride alkime yatýracaðým. Sodyumcular bir aþþa bir yukarý baþýmý döndürdü. Bu en azýndan stabil. Geçen bilançoda borç ödemiþlerdi. Bu bilançoda pek kaytaracklarý yer yok. Bilanço iyi gelecek bence. Ondan sonrada bir ara trend olur. Ballý kaymak. O ara trendlede 20 leri görürsek çok iyi olur. Piyasaya bakarak ucuzuz. Artýk 20 lerde olmamýz lazým. Buralar alkime yakýþmayan yerler. Selamlar.
Yatýrým tavsiyesi deðil. Bir an kendimi ambarda hissettim.
Yukarýda yazdýklarým sesiz düþüncemin klavyeye dökülmüþ halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliðinde deðildir. Kelin ilacý olsa kendi baþýna sürer.
Yer Ýmleri