Allah rýzasý için kar kýþ kýyamet duasýna bekliyoruz...
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Bugün bu paylaþýmým dan sonra gelen beklenmedik KAP haberinden sonra, ihtiyatlý olmak ve yeni halka arzlardan olan beðendiðim bir þirkette pozisyonumu artýrmak için; kalan paylarý mý da satmýþ bulunmaktayým. Bereket versin yaklaþýk 2 yýldýr beni güldürdü. Kalan arkadaþlara da bol kazançlar olsun. Belki baþka bir baharda yeniden yollarýmýz kesiþir Alkim![]()
Geçen yýla nazaran bu yýl daha soðuk, girip meteorolojiden geçen yýl, bu yýl verilerine bakabilirsiniz, bu haber çok iyi niyetli deðil ve zamanlamasý ve bugün olan fiyat hareketleri manidar, bayram deðil seyran deðil eniþtem beni neden öptü. Bir alkim yatýrýmcý olarak þirketin bu tavrý benim canýmý sýktý, kurumsal bir duruþ olmadý. Bu nedenle payýmý artýrmaya karar verdim. Çünkü karakterim bu haksýzlýða hiç gelemem.
Gerçekten aþýrý mide bulandýrýcý bir durum.
Belli bir süredir takip ediyorum alým için. Kap haberi görünce "vay be, böyle dürüst þirketlerimiz de varmýþ" demiþtim.
Ama sizin þu "fabrika durdurma haberini vermeme" durumunu anlatmanýz çok þüphe uyandýrýcý. Oha dedim açýkçasý. Ne yapmaya çalýþýyor bunlar? Yine mi manipülatör bir patrona denk geldim. Hep bist30 hissesi alýrým. Bu defa büyüme hissesi alayým dedim ama güvenilir patron kalmadý ki....
Ben olumlu haber beklerken alkým den bu kansýzlýðý beklemedim. Hangi þirkete yatýrým yapsam bir sahtekarlýk bir kansýzlýk devam sürüp gidiyor. Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gübreniz de (bokunuzda ) boðulun sahtekarlar
Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri