Ýnsana nefsi neler yaptýrýyor. Dün alkimleri satýp alka alacaktým. Oðlum enayimisin dedimYýllardýr bekliyorum. Elinde avunacak kadar alka var. Yeter o sana dedim. Hatta alkayý satýp treding yaptým aklýmca. Ben kim treding kim. Otur otorduðun yerde dedim kendime. Aslýnda satýp alsaymýþým iyiymiþ. Tekrar satar alkime dönerdim. Takip ettiðim baðzý saðlam kayýtlar var. Onlarada yeþillendim bir ara. Sonra göççük yatýrýmcýnýn imzasý aklýma geldi :D
Treding bana göre deðil. Al unut en güzel yatýrým.
Üstadýn dediði vuku bulacaktý. Kurabiyelere bakmamak lazým.
Yukarýda yazdýklarým sesiz düþüncemin klavyeye dökülmüþ halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliðinde deðildir. Kelin ilacý olsa kendi baþýna sürer.
ne zaman alkim alka yý geçer bilen parmak kaldýrsýn satmýyorum ky yým elimde 45000 lot var 100 tl olunca satacam o zamana kadar burdayým
100 tl veren varsa satýlýk sahibinden hisse maliyet 14.30
temettüsü alýnmamýþ
isteyene temettü dahil fiyatý 99.99 tl dir.
belki alan olur.YTD ALAN KAZANIR
Ülkemizin finansal göstergelerine bakarsak zararýmýz büyük. Halka açýklýk oraný eskiden azdý, hareket kabiliyeti yüksekti. Simdi bölündükten sonra halka açýklýk oraný çok yüksek, hareket kabiliyeti azaldý. Birde profesyonel yönetim tarzýný sergiliyemediler. Þimdiye kadar 30 larý geçmesi gerekiyordu. Aðýrlýklarýný atmasý lazým hareketlenebilmesi için. Selamlar.
Yer Ýmleri