Çok güzel alým fýrsatý veriyor. Aþþaðýdan abanýp tedavülden biraz kaldýralým.
Çok güzel alým fýrsatý veriyor. Aþþaðýdan abanýp tedavülden biraz kaldýralým.
Yukarýda yazdýklarým sesiz düþüncemin klavyeye dökülmüþ halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliðinde deðildir. Kelin ilacý olsa kendi baþýna sürer.
Dehrin cefasýný çektik sefasýný süreceðiz!!!
yüre be Alkim![]()
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Toplantý tutanaðýný okuyan var mý?
Aþaðýdaki konular dikkati mi çekti. 10 nolu konu sanýrým yetki yenileme. Geçen sene de bu konu toplantýda onaylanmýþ.
11 nolu konu ile nakit giriþi olacak.
12 nolu konu için ne kadar royalti ödüyorlardý bilmiyorum ama para çýkýþý olmayacak
Bu konular daha önce konuþuldu mu?
10) Þirketimiz iþtiraki olan Borsa Ýstanbul A.Þ.'de (BÝST) iþlem gören Alkim Kaðýt San. ve Tic. A.Þ.' deki hisselerimizden bir bölümünün veya tamamýnýn satýlmasý konusunda Yönetim Kurulu'na yetki verilmesi oy çokluðu ile kabul edildi.
11) Þirketimizin Ýnönü Caddesi No:13 Taksim Beyoðlu Ýstanbul adresinde bulunan Genel Müdürlük Binasýnýn satýþýna yönelik Yönetim Kurulu'na yetki verilmesi oy çokluðu ile kabul edildi.
12) Þirketimiz ile Sodaþ Sodyum Sanayii A.Þ. arasýndaki rödavans - royalti sözleþmesinin sonlandýrýlmasýna karar verilmesi ve gerekli iþlemler için Yönetim Kuruluna yetki verilmesine oy çokluðu ile karar verildi.
Alka koptu, bu gidecekte ittiren yok
Bi omuz verin arkadaþlar
Devre kesmis birde,
Hektastan utan yahu 61 fk ile adam fiyatladi ,
Gelip bizi gececek,
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Yer Ýmleri