Bak yaziyorlar Postasyum Sülfat için alanlari döküyorlarmis,
Altýn çöpe düþse deðerin kaybeder mi?
Tenekeyi parlatsan hiç çeyrek altýn eder mi?
Koralar bayram ziyaretlerinde bu konuyu istisare ederler
Ücretisiz danýþmanlýk hizmeti veririm
Sonucta Milli Servet Atil kalmasi tahtaci dahil kimsenin isine yaramaz
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Hayýrlý bayramlar.
Alkim kendi bakýþ açýmdan teknik yorumlarým aþaðýdaki þekildedir.
1-.Grafimizde dönüþlerin olduðu yerlerde yüksek alýþlar aþikar.Bu grafikte hacimer çok cýlýz.Bu yüzden toparlanamýyor olduðu yerde oyalanýyor.
2-Grafigimiz TL bazlý günlük. MACD tarihi diplerden dönüþ yapýyor.Tarihi diyorum çünkü covid19 ( mart 2020) hariç bu seviyelere hiç gelmemiþ bu gösterge.Artýk aþýný yukarýya dönmüþ. RSI de dönmüþ . Fibo yükselen için daha önce oluþturduðumuz 0.5 direnci þu anda destekte. Þirket çýkýp battýk demez ise buralardan tepki alýp bilançoyu fiyatlamaya baþlamasý lazým. Asýl sorun bilançonun nasýl geleceði.Finansallar bozuksa artýk Alkimde kalmamýn bir anlamý olduðunu düþünmüyorum. Kaldýðým süre boyunca enflasyon ve TL nin dolar bazýnda erimesi beni zarara soktu. Eðer sizde %70-80 kar etmediyseniz tamamen zarardasýnýz.
3-Grafimiz Dolar bazlý.Beni en çok düþündüren bu. Dipte devam eden bir süreç Çizgilerin kesiþimi kasým ayýný buluyor.Yani 3.Ceyrek bilanco sonrasý dolar bazýnda biþi olursa olur demeye getiriyor.O zamana kadar þirket iyi bir þey açýklamaz ise ( ki beklemiyorum).
YTD.
Yazdýklarým Yatýrým tavsiyesi deðildir.Kendi düþüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadýktan sonra kalaný biriktirme deðil , Birikimi ayýrýp kalaný harcamaktýr...
ben 100 tl zarardaysam tahta yapici 10000 tl zararda sirket sahipleri 1000000
onlar düsünssün ben ne düsünecegim![]()
Rüyamda genel kurula gitmiþim. Baþka iki soru sormak için söz almýþým. Rüya bu yargýlamayýn lütfen. Baþkaným tüm arkadaþlarýn selemalarý var. Özellikle Küççük yatýrýmcý hürmetlerini sundu sizin için. Ona söyle o anlar dedi bana sizden için. Ben elçiyim. Þimdi soracaðýmý sorayým. Tahtacýdan çok þikayetçiyiz. Hisseyi yerde bulsak alýrmýyýz almazmýyýz bilemez olduk. Ne olacak bunun sonu? Ýkinci sorum. Potasyum yalan oldu? Belerusdan alamadýðýmýz mallarý baþka nerden alýyoruz, almaya çalýþýyoruz veya almak istiyormuyuz? En çok bunu merak ediyoruz. Cevaplar için teþekürler diyorum. Sonra cevaplarý duyamýyorum. Çünki o sýra yataðýn kenarýnda yere düþmek üzereymiþim. Ýrkilip uyanýyorum. Yaz günü bir yerimizde açýkda kalmadý amma iþte gelde anlat.
Yukarýda yazdýklarým sesiz düþüncemin klavyeye dökülmüþ halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliðinde deðildir. Kelin ilacý olsa kendi baþýna sürer.
Yer Ýmleri