Alkým önceden alkadan daha yüksek deðil miydi yanlýþ mý hatýrlýyorum? Yakalama þansý olur mu bir gün sorusu akla geliyor. Gerçi alma fk pd alkandaha iyiymis
Alkým önceden alkadan daha yüksek deðil miydi yanlýþ mý hatýrlýyorum? Yakalama þansý olur mu bir gün sorusu akla geliyor. Gerçi alma fk pd alkandaha iyiymis
Alkadan daha yüksekti. Alka ara ara treding yapýp çýktý indi. En son duyduðumda emekli fonlarý alkadaydý. Sonra ne oldu bilmem. Alka alkime nazaran daha hafif. Hadi deyince kolay gidebiliyor. Alkim daha aðýr. Alkada tahtayý kim yükseltiyor? tahta yapýcýmý yoksa diðerlerimi?
Yukarýda yazdýklarým sesiz düþüncemin klavyeye dökülmüþ halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliðinde deðildir. Kelin ilacý olsa kendi baþýna sürer.
Bu hafta alkým haftasi olacak gibi duruyor. 24.2 ve 50 üzeri atarsa bu kez kar etmek için dalacam
Alka 60 gördü, Alkim daha 25 göremedi. %80 onun olmasaydý özel durum deyip eyvallah derdik.
Hep kafa kafaya giderlerdi, potasyumdan dolayý buna geçmiþtik.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Sosyal medyada dolaþan 'isin içinde bir i*melik var ' fotoðrafi aklýma geliyor. Neyse hep zarar ettiðim hisseye 1000 lotla giriþ yaptim. 50 olsun da enflasyon zararimizi cikaralim
efsane fenerbahçeli , alkim zor bir hissedir![]()
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Alkim birþeyler deniyor.
Yukarýda yazdýklarým sesiz düþüncemin klavyeye dökülmüþ halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliðinde deðildir. Kelin ilacý olsa kendi baþýna sürer.
Yer Ýmleri